Domů  /  Zadávací řízení  /  Modernizace loadbalancerů pro…  /  Odpověď na žádost o dodatečné informace

Výpis systémových zpráv

T03 - zobrazení formuláře

Odpověď na žádost o dodatečné informace

Zadavatel

Úřední název zadavatele:
Český hydrometeorologický ústav
IČO: 00020699

Sídlo/místo podnikání:
Na Šabatce 2050/17
14300  Praha

Kontaktní osoba:
: Ing Ivo Ďurčanský
: durcansky@chmi.cz
: 244032606
: 603157346
: Vedoucí oddělení materiálně technického zásobování

Specifikace VZ

Název VZ: Modernizace loadbalancerů pro www.chmi.cz
Druh zadávacího řízení: VZMR: Otevřená výzva
Druh VZ: Dodávky (zboží)
Systémové číslo: T002/15/V00031073

10.11.2015 08:38:00
detail VZ

Text odpovědi

Tímto poskytuje zadavatel dodavateli ve věci veřejné zakázky s názvem Modernizace loadbalancerů pro www.chmi.cz dodatečné informace k zadávacím podmínkám.

Dodatečné informace jsou poskytovány na základě žádosti jednoho či více dodavatelů nebo na základě rozhodnutí zadavatele.

Dodatečné informace na základě žádosti dodavatelů

Dodatečné informace poskytnuté zadavatelem na základě žádosti dodavatelů jsou uvedeny v následujícím číslovaném přehledu, přičemž jednotlivé žádosti (dotazy) jsou řazeny chronologicky tak, jak byly zadavateli doručeny.

Číslo žádosti (dotazu)
1.
Přesné znění žádosti (dotazu)
Dobrý den

Měli bychom dva dotazy k „Modernizaci loadbalancerů pro www.chmi.cz“

K bodu:
- Podpora load balancingu pro aplikační protokoly http, https, FastCGI, uwsgi.

Dotaz - Prosíme o definici rozsahu podpory protokolů FastCGI a uwsgi.


K bodu:
- Lights-out management - nezávislý servisní procesor umožňující provádění veškerých administrátorských operací (včetně zastavení bootovacího procesu) vzdáleně po síti ethernet.

Dotaz - Definujte prosím význam a použití možnosti zastavení bootovacího procesu vzdáleně po síti. Naše řešení nabízí správu konfigurace nezávislým procesem, který navíc může běžet v rámci jiného virtuálního kontextu, nezávisle na LB funkci celého zařízení. Je tento způsob dostatečný?

Děkuji
Odpověď

Dodatečné informace bez předchozí žádosti dodavatelů

Dodatečné informace poskytnuté zadavatelem bez předchozí žádosti dodavatele jsou uvedeny v následujícím číslovaném přehledu.

Číslo dodatečné informace
2.
Text dodatečné informace


Odpověď 1:
Zařízení musí umět rozlišovat aplikační protokoly http, https, FastCGI a uwsgi. Pravidla pro rozkládání zátěže musí být možné definovat v závislosti na typu aplikačního protokolu. To umožní jinou logiku rozkládání zátěže pro http, jinou pro https, další pro FastCGI a zcela nezávislou pro uwsgi.

Odpověď 2:
Zastavení bootovacího procesu vzdáleně po síti znamená možnost zastavit proces bootovaní hardwarového boxu v libovolné fázi od hard bootu do naběhnutí operačního systému. Nezávislý servisní procesor musí být oddělen hardwarově od hlavního procesoru loadbalanceru a musí podporovat hard reset/stop/start hlavního hardwarového boxu, a dále diagnostiku bootovacího procesu a diagnostiku hardwarové chyby. V průběhu bootovací sekvence musí být možné nabootovat vzdáleně jiný instalační/bootovací image na hardwarový box. Na běžícím zařízení musí být pomocí servisního procesoru možné změnit konfiguraci (vzdálený upload) a provést diagnostiku logické chyby (zacyklení pravidel loadbalanceru, přetížení loadbalanceru nebo síťových rozhraní). Přístup na servisní procesor musí být zajištěn samostatným a nezávislým síťovým rozhraním typu ethernet, které bude připojeno do samostatné servisní sítě. Požadavek Lights-out managementu směřuje k získání kontroly nad hardwarovým boxem a možnosti diagnostiky hardwarového boxu vzdáleně po síti.

Vytvořil

Ivo Ďurčanský v.r.
Subproces: ET-010-030-060-09

Uživatelské položky

Přílohy

Zpráva

Název: Odpověď na žádost o dodatečné informace
Odesílatel: Český hydrometeorologický...
Doručeno: 10.11.2015 08:38:48

Verze formuláře

# Vloženo Poslední změna
1 10.11.2015 08:38 Ivo Ďurčanský 10.11.2015 08:38 Ivo Ďurčanský právě zobrazena

Kontextová navigace