Domů  /  Zadávací řízení  /  Síťové prvky - 2017

Výpis systémových zpráv

Síťové prvky - 2017

Systémové číslo: T002/17/V00050539
Zadavatel: NÁRODNÍ BEZPEČNOSTNÍ ÚŘAD

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Dodávky (zboží)
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové dohody Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Zadavatel z důvodu rozšíření stávající síťové infrastruktury požaduje dodávku síťových zařízení a příslušenství dle specifikace včetně podpory. Podpora je požadována na minimální dobu 4 let od podpisu smlouvy, a to na všechna zařízení a příslušenství specifikovaná zadavatelem. Zadavatel u síťových zařízení požaduje, aby dodavatel dodal taková síťová zařízení, která budou integrovatelná do stávajícího managemen nástroje od společnosti Extreme networks. V současné době Zadavatel provozuje síťová zařízení typu switch Extreme summit X440 a X460 a X440-G2. Dále dodavatel musí dodat takové síťové zařízení, které bude plně kompatibilní s funkcionalitou SummitStack od společnostni Extreme networks z toho důvodu, že Zadavatel již tuto funkcionalitu plně využívá u stávajících síťových zařízení.
Zadavatel požaduje, aby dodavatel byl veden jako partner výrobce dodávané technologie.
Dodavatel musí zajistit, aby pokrytí podpory bylo provedeno vždy včas a takovým způsobem, aby zadavatel neměl v době podpory, nepokryta síťová zařízení. Bude zajištěna kontinuita podpory po celé výše uvedené období.
Zadavatel požaduje podporu v režimu Next business day odstranění závady a to v plném rozsahu, dle specifikace výrobcem. Je nepřípustná jakákoliv odlehčená podpora v uvedeném režimu.
Dodavatel zajistí dodávku SW aktualizací síťových zařízení, a to neprodleně po vydání nové aktualizace výrobcem.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam
Dělení na části Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace