Domů  /  Zadávací řízení  /  Přepravní služby pro MF

Výpis systémových zpráv

Přepravní služby pro MF

Systémové číslo: T002/17/V00050091
Zadavatel: Česká republika -...

Akce se zakázkou

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Požadavek na kvalifikaci dodavatelů Základní způsobilost dle § 74 ZZVZ , Profesní způsobilost dle § 77 ZZVZ , Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ

Základní způsobilost

Základní způsobilost § 74 odst. 1 písm. a)

Způsob prokázání způsobilosti

Čestným prohlášením. Vzhledem k charakteru požadovaných služeb zadavatel rozšiřuje splnění této způsobilosti na všechny osoby, které se budou na plnění služeb fyzicky podílet.

, § 74 odst. 1 písm. b)

Způsob prokázání způsobilosti

čestným prohlášením

, § 74 odst. 1 písm. c)

Způsob prokázání způsobilosti

čestným prohlášením

, § 74 odst. 1 písm. d)

Způsob prokázání způsobilosti

čestným prohlášením

, § 74 odst. 1 písm. e)

Způsob prokázání způsobilosti

čestným prohlášením

Způsob prokázání způsobilostí Čestným prohlášením, které bude jako naskenovaný dokument součástí podané nabídky. Vzor čestného prohlášení je součástí Výzvy jako Příloha č. 2. Pokud uchazeč nevyužije vzor uvedený v příloze č. 2, pak musí text čestného prohlášení odpovídat § 74 zákona č. 134/2016 Sb., zákona o zadávání veřejných zakázek.

Profesní způsobilost

Profesní způsobilost § 77 odst. 1

Způsob prokázání způsobilosti

kopií dokumentu

Další specifikace

Dodavatel předloží výpis z obchodního rejstříku nebo jiné obdobné evidence (např. živnostenský rejstřík)

, § 77 odst. 2 písm. a)

Způsob prokázání způsobilosti

kopií dokumentu

Další specifikace

Součástí výpisu z obchodního či živnostenského rejstříku budou živnostenská oprávnění pro živnost "Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu více než 9 osob včetně řidiče" a "Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče"

Způsob prokázání způsobilostí Prostou kopií dokumentu, která bude jako naskenovaný dokument součástí podané nabídky.

Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ

Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ Seznam významných služeb
Název kvalifikace: Seznam významných služeb
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Seznam vybraných služeb obdobného charakteru, tj. poskytování přepravních služeb za poslední 3 roky, z nichž min. jedna (1) služba byla poskytována pro jednoho objednatele, a to alespoň po dobu dvanácti (12) po sobě jdoucích kalendářních měsíců.
Způsob prokázání splnění kvalifikace: Tabulka seznamu poskytovaných služeb bude součástí čestného prohlášení.

Seznam významných služeb doporučuje zadavatel zpracovat podle vzoru, který tvoří Přílohu č. 3 této Výzvy.
Minimální úroveň kvalifikace: V seznamu budou uvedeny min. 3 dílčí plnění, mezi nimiž byla časová prodleva nejméně jeden (1) týden (tj. faktickou přepravu osob velkým vozidlem ve smyslu § 2 odst. 14 a přepravu osob malým vozidlem ve smyslu § 2 odst. 15 zákona č. 111/1994 Sb., o silniční dopravě, ve znění pozdějších předpisů), přičemž celkové plnění za dobu dvanácti (12) měsíců je v min. objemu 400 tis. Kč bez DPH.
, Seznam osob, které se budou podílet na plnění veřejné zakázky
Název kvalifikace: Seznam osob, které se budou podílet na plnění veřejné zakázky
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Soupis osob, které budou zajišťovat přepravu, a jsou držiteli oprávnění taxislužby a řidičského oprávnění skupiny D.

Zadavatel nevylučuje možnost, že držitel oprávnění taxislužby a držitel řidičského oprávnění skupiny D, může být totožná osoba.
Způsob prokázání splnění kvalifikace: čestné prohlášení
Minimální úroveň kvalifikace: V soupisu budou uvedeny min. tři (3) osoby, které jsou držiteli oprávnění řidiče taxislužby a mají alespoň dva (2) roky praxe řidiče taxislužby, a min. dvě (2) osoby, které jsou drřiteli řidičského oprávnění skupiny D a mají alespoň dva (2) roky praxe v řízení motorových vozidel určených pro přepravu více než 8 osob kromě řidiče a jehož maximální přípustná hmotnost nepřevyšuje 750 kg.
, Přehled technického vybavení pro plnění zakázky
Název kvalifikace: Přehled technického vybavení pro plnění zakázky
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Technický popis jednotlivých malých a velkých vozidel ve smyslu § 2 zákona č. 111/1994 Sb., o silniční přepravě, které bude dodavatel používat pro zajištění přepravních služeb.
Způsob prokázání splnění kvalifikace: Tabulky technických popisů jednotlivých vozidel budou součástí čestného prohlášení.

Tabulky technických popisů jednotlivých vozidel doporučuje zadavatel zpracovat podle vzoru, který tvoří Přílohu č. 3 této Výzvy.
Minimální úroveň kvalifikace: Minimální technické parametry k jednotlivým vozidlům jsou uvedeny v samostatných tabulkách v Příloze č. 3 této Výzvy.

Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy

Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii Ne

metodická nápověda

Kontextová navigace