Domů  /  Zadávací řízení  /  Dodávky kuchyňského vybavení…

Výpis systémových zpráv

Dodávky kuchyňského vybavení pro Centrum

Systémové číslo: T002/17/V00049996
Zadavatel: Centrum pro regionální...

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Požadavek na kvalifikaci dodavatelů Základní způsobilost dle § 74 ZZVZ , Profesní způsobilost dle § 77 ZZVZ

Základní způsobilost

Základní způsobilost § 74 odst. 1 písm. a)

Způsob prokázání způsobilosti

čestným prohlášením

, § 74 odst. 1 písm. b)

Způsob prokázání způsobilosti

čestným prohlášením

, § 74 odst. 1 písm. c)

Způsob prokázání způsobilosti

čestným prohlášením

, § 74 odst. 1 písm. d)

Způsob prokázání způsobilosti

čestným prohlášením

, § 74 odst. 1 písm. e)

Způsob prokázání způsobilosti

čestným prohlášením

Způsob prokázání způsobilostí čestným prohlášením

Profesní způsobilost

Profesní způsobilost § 77 odst. 1

Způsob prokázání způsobilosti

Výpis z obchodního rejstříku.

Další specifikace

Výpis z obchodního rejstříku.

, § 77 odst. 2 písm. a)

Způsob prokázání způsobilosti

Živ. list nebo výpis z živ. rejstříku.

Další specifikace

Živnostenské oprávnění, pokrývající předmět VZ.

Způsob prokázání způsobilostí Kopie požadovaných dokladů.

Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy

Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii Ne

metodická nápověda

Kontextová navigace