Výpis systémových zpráv
Dodávky kuchyňského vybavení pro Centrum
Systémové číslo: | T002/17/V00049996 |
---|---|
Zadavatel: | Centrum pro regionální... |
Akce se zakázkou
Stanovení požadavků na kvalifikaci
Požadavek na kvalifikaci dodavatelů | Základní způsobilost dle § 74 ZZVZ , Profesní způsobilost dle § 77 ZZVZ |
---|
Základní způsobilost
Základní způsobilost |
§ 74 odst. 1 písm. a) Způsob prokázání způsobilostičestným prohlášením , § 74 odst. 1 písm. b)Způsob prokázání způsobilostičestným prohlášením , § 74 odst. 1 písm. c)Způsob prokázání způsobilostičestným prohlášením , § 74 odst. 1 písm. d)Způsob prokázání způsobilostičestným prohlášením , § 74 odst. 1 písm. e)Způsob prokázání způsobilostičestným prohlášením |
---|---|
Způsob prokázání způsobilostí | čestným prohlášením |
Profesní způsobilost
Profesní způsobilost |
§ 77 odst. 1 Způsob prokázání způsobilostiVýpis z obchodního rejstříku. Další specifikaceVýpis z obchodního rejstříku. , § 77 odst. 2 písm. a)Způsob prokázání způsobilostiŽiv. list nebo výpis z živ. rejstříku. Další specifikaceŽivnostenské oprávnění, pokrývající předmět VZ. |
---|---|
Způsob prokázání způsobilostí | Kopie požadovaných dokladů. |
Pravost dokladů
Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.
Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy
Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii | Ne |
---|