Domů  /  Zadávací řízení  /  Zajištění recepčních služeb v…

Výpis systémových zpráv

Zajištění recepčních služeb v budově Oblastního inspektorátu ČIŽP v Liberci

Systémové číslo: T002/17/V00049988
Zadavatel: ČESKÁ INSPEKCE ŽIVOTNÍHO...
VZ: Uzamčena

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Zadavatel požaduje jednotný způsob zpracování nabídkové ceny. Nabídková cena bude účastníkem sestavena vyplněním závazného formuláře pro zpracování nabídkové ceny, který tvoří
přílohu č. 3 Výzvy a zadávacích podmínek.

Účastník je povinen uvést do krycího listu nabídky, který tvoří přílohu č. 4 Výzvy a zadávacích podmínek, nabídkovou cenu v Kč bez DPH a nabídkovou cenu v Kč včetně DPH.

Zadavatel požaduje, aby účastník ve své nabídce uvedl, zda bude využívat k plnění předmětu veřejné zakázky poddodavatele či nikoli. K prokázání této skutečnosti slouží seznam poddodavatelů, který tvoří přílohu č. 5 Výzvy a zadávacích podmínek.

V případě podání nabídky účastníkem, který zaměstnává více než 25 zaměstnanců, z nichž je více než 50% zaměstnanců osobami se zdravotním postižením, musí účastník tyto skutečnosti prokázat,
a to tak že jako součást své nabídky doloží potvrzení místně příslušné krajské pobočky Úřadu práce za každé ze čtyř předchozích kalendářních čtvrtletí přede dnem zahájení výběrového řízení.
Přílohy Příloha č. 3 – Závazný... , Příloha č. 4 – Krycí list , Příloha č. 5 – Seznam...
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace