Domů  /  Zadávací řízení  /  Dodávka osobních ochranných…

Výpis systémových zpráv

Dodávka osobních ochranných pracovních prostředků pro potřeby AOPK ČR a jejích regionálních pracovišť – obuv

Systémové číslo: T002/17/V00049271
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Dodávky (zboží)
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové dohody Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření rámcové dohody

Specifikace výsledné rámcové dohody

Specifikace rámcové dohody RD s jedním účastníkem zadávacího řízení

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem této veřejné zakázky jsou opakující se dodávky osobních ochranných pracovních prostředků – obuvi, pro zadavatele po dobu maximálně 48 měsíců ode dne uzavření rámcové dohody Předmětem dodávek bude obuv uvedená v příloze č. 1 rámcové dohody 1 – specifikace zboží.

Cílem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody mezi zadavatelem a jedním dodavatelem. Dodávky obuvi budou realizovány na základě dílčích písemných objednávek za podmínek stanovených rámcovou dohodou.

Dle rámcové dohody zadavatel předpokládá první objednávku obuvi většího rozsahu (v řádech set ks) s dodací lhůtou 6 měsíců. Posléze zadavatel předpokládá objednávky menšího rozsahu (v řádech jednotek až desítek ks) s dodací lhůtou 6 měsíců. Zadavatel zároveň v rámcové dohodě stanoví povinnost vítězného dodavatele vytvořit skladové zásoby specifikované v rámcové dohodě (a povinnost tyto skladové zásoby průběžně doplňovat), a to pro účely pokrytí aktuálních potřeb zadavatele. S ohledem na alokaci jednotlivých pracovišť zadavatele v rámci celé ČR předpokládá zadavatel dle rámcové dohody vystavování individuálních objednávek ze strany jednotlivých pracovišť zadavatele. Podrobnosti stanoví rámcová dohoda.

Dle rámcové dohody je dodavatel povinen za účelem zkoušky velikostí obuvi doručit během 30 dnů od nabytí účinnosti rámcové dohody na každé místo dodání (viz příloha č. 3 rámcové dohody) vzorky velikostí obuvi, a to ve všech velikostech požadovaných zadavatelem (dle přílohy č. 1 rámcové dohody). Zadavatel připomíná, že se jedná toliko o zkoušky velikostí, nikoliv vzorků finální obuvi. Pro účely zkoušky velikostí je tedy možné poskytnout i jinou obuv, avšak v odpovídajících velikostech a rozměrech. Konkrétní termíny zkoušek velikostí (v pracovní dny v běžné pracovní době) budou dohodnuty s kupujícím tak, aby dodavatel mohl všechna místa dodání navštívit postupně.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 2 000 000,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace