Domů  /  Zadávací řízení  /  Projekt LIFE+ "Stepi…

Výpis systémových zpráv

Projekt LIFE+ "Stepi Lounského středohoří" - Výřez nežádoucích dřevin v sadu pod Oblíkem - 2

Systémové číslo: T002/17/V00049221
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové dohody Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Provedení opatření v rámci projektu "Aktivní ochrana evropsky významných lokalit s teplomilnými společenstvy a druhy v Lounském středohoří", aktivita C1. Jedná se výřez nezapojeného zmlazení nežádoucích dřevin převážně výšky nad 1 m na části p. p. č. 894/1 k. ú. Raná u Loun dle zákresu nad ortofotomapou, která je v příloze. Celková vymezená výměra zákresem je 0,6972 ha, z důvodu ponechání všech ovocných stromů a dřevin označených pracovníky AOPK ČR, RP Ústecko je vyřezávaná výměra snížena o 10% na 0,6275 ha. Zmlazení nežádoucích dřevin bude vyřezáno co nejníže u země, aby bylo možné v budoucnosti pozemek bez problémů obhospodařovat. Veškerá vyřezaná dřevní hmota bude odstraněna z pozemků, odvezena a zlikvidována vhodným způsobem v souladu s platnými právními předpisy (hmotu nelze na lokalitě pálit). Vyřezávané dřeviny jsou rozvětvené a trnité, plocha je hůře přístupná (nevede k ní žádná zpevněná cesta).
Smlouva o dílo nabude platnosti a účinnosti dnem uvolnění finančních prostředků na realizaci díla (předpoklad - měsíc únor). Zadavatel bude o uvolnění finančních prostředků na realizaci díla zhotovitele bezprostředně informovat.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 40 000,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace