Domů  /  Zadávací řízení  /  Odborný kurz - Řešení…

Výpis systémových zpráv

Odborný kurz - Řešení konfliktů

Systémové číslo: T002/16/V00048442
Zadavatel: Úřad práce ČR
VZ: Uzamčena

Akce se zakázkou

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Požadavek na kvalifikaci dodavatelů Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ

Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ

Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ Prokázání odborné způsobilosti lektorů - magisterské VŠ vzdělání v oboru veřejná správa, sociologie, sociální práce, psychologie nebo oboru vztahujícího se k požadovanému tématu + lektorské zkušenosti (minimálně 4 realizované kurzy s obdobnou tématikou v uplynulém roce).
Název kvalifikace: Prokázání odborné způsobilosti lektorů - magisterské VŠ vzdělání v oboru veřejná správa, sociologie, sociální práce, psychologie nebo oboru vztahujícího se k požadovanému tématu + lektorské zkušenosti (minimálně 4 realizované kurzy s obdobnou tématikou v uplynulém roce).
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Kopie vysokoškolského diplomu lektora/rů, profesní CV lektora/rů a čestné prohlášení lektora/rů.
Způsob prokázání splnění kvalifikace: Kopie VŠ diplomu lektora/ů.
Profesní CV lektora/ů.
Čestné prohlášení lektora/rů s uvedením minimálně 4 jimi realizovaných kurzů s obdobnou tématikou v uplynulém roce.
V případě, že by během plnění veřejné zakázky došlo ke změně člena týmu, musí tento splňovat též požadavek na kvalifikaci.
Minimální úroveň kvalifikace: Lektor/ři musí splňovat minimálně tyto požadavky:
- musí být absolventem vysoké školy - magisterského studia v oboru veřejná správa, sociologie, sociální práce, psychologie nebo oboru vztahujícího se k požadovanému tématu)
- nejméně 2 roky lektorské praxe ve vzdělávání dospělých a realizace minimálně 4 kurzů s obdobnou tématikou v uplynulém roce.

Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy

Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii Ne

metodická nápověda

Kontextová navigace