Domů  /  Zadávací řízení  /  Úklidové, čistící a mycí…

Výpis systémových zpráv

Úklidové, čistící a mycí prostředky na rok 2017

Systémové číslo: T002/16/V00046518
Zadavatel: Národní hřebčín Kladruby...

Zadávací lhůta

Zadávací lhůta 30.04.2017

Platební a obchodní podmínky

Smluvní podmínky smlouvu vytvoří sám zadavatel (je součástí zadávacích podmínek)
Typ smlouvy s odkazem na § a určení zákona, podle kterého se bude právní vztah řídit Rámcová kupní smlouva o dodávkách zboží dle ust. § 2079 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů.

Obchodní a platební podmínky plnění jsou v souladu s ust. § 37 odst. 1 písm. c) ZZVZ vymezeny v závazném textu návrhu rámcové kupní smlouvy obsaženém v Příloha č. 3 - Návrh rámcové kupní smlouvy.

Účastník ve své nabídce předloží návrh smlouvy, který bude odpovídat závaznému textu návrhu smlouvy. Účastník není oprávněn měnit a doplňovat závazný text návrhu smlouvy na jiných, než výslovně označených místech. Smlouva bude uzavřena v souladu s návrhem smlouvy předloženým v nabídce účastníka.

Návrh smlouvy bude podepsán osobou oprávněnou jednat jménem či za účastníka. Pokud jedná jménem či za účastníka jiná osoba odlišná od osoby oprávněné jednat, musí být součástí nabídky plná moc opravňující tuto osobu k jednání.

Nabídka, která bude obsahovat nepodepsanou smlouvu, nesplňuje zadávací podmínky a účastník zadávacího řízení, který takovou nabídku podal, může být vyloučen pro nesplnění zadávacích podmínek.
Návrh smlouvy Příloha č. 2 - Návrh...

Způsob a doba podání nabídek

Termín pro nabídky 06.02.2017 11:00:00

Dodavatel podává nabídku elektronicky prostřednictvím e-tržiště.

metodická nápověda

Kontextová navigace