Domů  /  Zadávací řízení  /  Propagační předměty - stolní…

Výpis systémových zpráv

Propagační předměty - stolní vlaječky a stojánky

Systémové číslo: T002/16/V00046023
Zadavatel: Česká republika - Krajské...
Evidenční čísla zadavatele: KRPU-230381/ČJ-2016-0400VZ

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Dodávky (zboží)
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové dohody Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem veřejné zakázky malého rozsahu je dodávka propagačních předmětů - stolních vlaječek a stojánků. Veškeré potřebné informace k veřejné zakázce, naleznete v přiložených přílohách, zejména v příloze č. 1 - doplňující podmínky k výzvě pro podání nabídek a příloze č. 2 - krycí list + technická specifikace. Účastník je ve své cenové nabídce povinen doložit:
1. prostou kopii živnostenského listu, příp. prostý výpis z obchodního rejstříku nebo obdobné evidence, kde předmět podnikání musí souhlasit s předmětem veřejné zakázky;

2. ve všech položkách vyplněný krycí list, který je přílohou č. 2 této výzvy;

3. vyplněný a podepsaný návrh kupní smlouvy osobou oprávněnou jednat jménem účastníka, který je přílohou č. 7 této výzvy;

4. účastník dále v nabídce doloží barevnou vizualizaci vlaječky (nikoliv vyrobený kus) - dle přílohy č. 2 - krycí list + technická specifikace, tak aby si hodnotící komise utvořila přesnou představu o konečné podobě propagačních předmětů a mohla posoudit, zda předložená barevná vizualizace vlaječky, splňuje požadavky zadavatele veřejné zakázky.

Zboží bude dodáno jednorázově na adresu zadavatele veřejné zakázky nejpozději do 15. prosince 2016. Účastník se zavazuje informovat o termínu dodání zboží nejméně 3 pracovní dny předem.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam
Dělení na části Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace