Domů  /  Zadávací řízení  /  Nákup mobilních telefonů

Výpis systémových zpráv

Nákup mobilních telefonů

Systémové číslo: T002/16/V00045730
Zadavatel: Centrum pro regionální...

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Požadovaný obsah nabídky:
1. Doklady k prokázání základní a profesní způsobilosti (příloha č. 3 Vzor čestného prohlášení)
2. Návrh smlouvy: dodavatel je povinen v nabídce předložit Návrh smlouvy na plnění předmětu veřejné zakázky, podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za dodavatele.
Návrh smlouvy musí být plně v souladu se Vzorovou smlouvou, která tvoří nedílnou součást této Výzvy včetně Zadávací dokumentace jako příloha č. 1. Dodavatel není v rámci Návrhu smlouvy oprávněn provádět žádné úpravy nebo změny oproti Vzorové smlouvě, s výjimkou doplnění relevantních parametrů, jejichž doplnění tato Výzva včetně Zadávací dokumentace a Vzorová smlouva předpokládají.
Návrh smlouvy musí být ze strany dodavatele podepsán statutárním orgánem dodavatele nebo jinou osobou k tomu oprávněnou; jedná-li za dodavatele jiná osoba než statutární orgán (či člen statutárního orgánu), musí být z nabídky dodavatele jednoznačně zřejmé oprávnění jednající osoby jednat za dodavatele (např. doložením plné moci, apod.).
3. Podepsaná příloha č. 2 Technická specifikace, čímž dodavatel stvrzuje, že jím nabídnuté předměty splňují požadavky uvedené v této příloze.
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ano
Popis produktového listu Dodavatel může přiložit k nabídce svůj produktový list s nabízenými produkty např.: s grafickým vyobrazením apod..

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace