Domů  /  Zadávací řízení  /  Vysokozdvižné vozíky

Výpis systémových zpráv

Vysokozdvižné vozíky

Systémové číslo: T002/16/V00045288
Zadavatel: Generální ředitelství cel

Akce se zakázkou

Další specifikace VZ

Bude se konat prohlídka místa plnění Ne
Datum a čas konání otevírání nabídek 26.01.2017 13:00
Bude otevírání nabídek veřejné Ne
Bude požadováno předložení vzorků Ne
Zadavatel si vyhrazuje právo rozhodnutí o vyloučení účastníka zadávacího řízení oznámit jeho uveřejněním na profilu zadavatele. Rozhodnutí o vyloučení účastníka zadávacího řízení se považuje za doručené okamžikem uveřejnění na profilu zadavatele. Ne
Zadavatel si vyhrazuje právo uveřejnit oznámení o výběru dodavatele na profilu zadavatele. Oznámení o výběru dodavatele se považuje za doručené všem dotčeným účastníkům zadávacího řízení okamžikem uveřejnění na profilu zadavatele. Ne
Specifikace 1. Součástí nabídky...

Specifikace

Součástí nabídky musí být návrh smlouvy, zpracovaný dle Závazného vzoru smlouvy, podepsaný osobou, oprávněnou jednat jménem uchazeče či za uchazeče.

, 2. Zadavatel si může...

Specifikace

Zadavatel si může v průběhu výběrového řízení vyžádat od dodavatelů předložení kopií nebo originálů dokladů prokazujících splnění podmínek kvalifikace. V takovém případě musí dodavatelem předložené doklady o základní a profesní způsobilosti prokazovat splnění požadovaného kritéria způsobilosti nejpozději v době 3 měsíců přede dnem podání nabídky. Nepředložení dokladů prokazujících splnění podmínek kvalifikace je důvodem pro vyloučení dodavatele z další účasti ve výběrovém řízení.

, 3. Dodavatel musí v...

Specifikace

Dodavatel musí v nabídce uvést podrobnou technickou specifikaci nabízeného předmětu plnění a připojit ji k návrhu smlouvy jako její Přílohu č. 1.

metodická nápověda

Kontextová navigace