Domů  /  Zadávací řízení  /  Dodávka výpočetní techniky…

Výpis systémových zpráv

Dodávka výpočetní techniky pro Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje

Systémové číslo: T002/16/V00044803
Zadavatel: Česká republika - Krajské...
Evidenční čísla zadavatele: KRPH-95217/ČJ-2016-0500NE-VZ

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Uchazeč do nabídkového formuláře e-tržiště zvolí způsob zadání nabídkové ceny: CELKOVÁ CENA ZA POLOŽKU, nikoliv cenu za jednotku!!!!! V návrhu kupní smlouvy musí být uchazečem vyplněny identifikační údaje, údaje označené /DOPLNÍ UCHAZEČ/ a údaje o ceně, včetně přílohy č.2 návrhu kupní smlouvy. Jako přílohu č.3 návrhu kupní smlouvy uchazeč předloží technickou specifikaci nabízeného zboží. Návrh kupní smlouvy musí být podepsán osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče, a bude nedílnou součástí nabídky podané prostřednictvím e-tržiště GEMIN.

Vzhledem k tomu, že by nebyl popis předmětu veřejné zakázky provedený postupem podle §45 a §46 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, dostatečně přesný a srozumitelný, zadavatel uvádí, že parametrům uvedeným v příloze číslo 1 návrhu kupní smlouvy vyhovuje např. model výrobce MSI GT72 6QE-1002CZ Dominator Pro G + Microsoft Windows 10 Pro 64-bit.
Zadavatel připouští pro plnění veřejné zakázky použití i jiných, kvalitativně a technicky obdobných řešení.
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ano
Popis produktového listu Uchazeč předloží jako přílohu č.3 návrhu kupní smlouvy technickou specifikaci nabízeného zboží.

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace