Domů  /  Zadávací řízení  /  Překlady textů z češtiny do…

Výpis systémových zpráv

Překlady textů z češtiny do polštiny a z polštiny do češtiny

Systémové číslo: T002/16/V00042656
Zadavatel: Centrum pro regionální...
Části: Překlady textů z... , Překlady textů z...

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové smlouvy Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření rámcové smlouvy

Specifikace výsledné rámcové smlouvy

Specifikace rámcové smlouvy RS s více uchazeči
Způsob určení uchazečů Cílem výběrového řízení je vybrat tři až čtyři dodavatele, se kterými bude sepsána Rámcová smlouva o zajištění překladů z češtiny do polštiny (část A) a tři až čtyři dodavatele, se kterými bude sepsána Rámcová smlouva o zajištění překladů z polštiny do češtiny (část B). Uchazeč se nemusí zúčastnit obou částí výběrového řízení. Způsob určení uchazečů resp. jimi využívaných překladatelů bude uskutečněn na základě splnění kvalifikačních požadavků stanovených zadavatelem. Nabídky, které splní kvalifikační předpoklady budou následně hodnoceny dle hodnotících kritérií tzn.: nejnižší nabídková cena (váha 60%) a kvalita referenční překladu* (váha 40%). * referenční překlad bude proveden překladatelem osobně v prostorách JS v Olomouci Pro zajištění konkrétního překladu bude vždy pořádán tzv. minitendr – tedy zkrácené výběrové řízení, kdy dodavatelé budou nabízet podmínky pro dodání konkrétního typu překladu a to alespoň takové, jaké nabídli do Rámcové smlouvy a zadavatel vybere nejvhodnějšího dodavatele pro konkrétní objednávku.
Doba trvání rámcové smlouvy (v měsících) 27

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem této veřejné zakázky malého rozsahu je uzavření Rámcové smlouvy s více dodavateli. Předmětem Rámcové smlouvy bude zajištění překladů textů z polštiny do češtiny a z češtiny do polštiny. Podrobný popis typů požadovaných překladů je uveden v příloze č. 1 této Výzvy – „Specifikace zakázky“.
Uchazeč se může zúčastnit jedné (překlady z češtiny do polštiny NEBO z polštiny do češtiny tj. část A nebo část B) nebo obou (překlady z češtiny do polštiny A z polštiny do češtiny tj. část A a část B) částí výběrového řízení.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam
Dělení na části Ano
Části Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 600 000,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace