Domů  /  Zadávací řízení  /  Průzkum - zooplanktonu a…

Výpis systémových zpráv

Průzkum - zooplanktonu a zastoupených řas a sinic - Brdy+ Kokořínsko

Systémové číslo: T002/16/V00042096
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...
Části: A) Studie... , B) Studie... , C) Studie:... , D) Studie... , E) Studie... , F) Studie...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové smlouvy Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis A) Studie “Algologický průzkum tekoucích vod CHKO Brdy“
Stručný popis:
Cílem akce je získání informací o druhovém zastoupení sinic a řas tekoucích vod na území CHKO Brdy.
Podrobný popis:
Algologická studie tekoucích vod CHKO Brdy, jejímž cílem je zmapovat co nejvíce druhů řas a sinic na daném území a poskytnout tak co nejucelenější informace o druhovém zastoupení cílové skupiny na vytipovaných lokalitách a zhodnocení stavu a kvality jejích společenstev v kontextu ČR. Mapování bude realizováno standardními metodami pro dané skupiny – odběry síťového fytoplanktonu, bentosu a perifytonu (u lokalit většího rozsahu na více odběrových místech) třikrát za dobu řešení, a to na jaře, v létě a na podzim. Výstupem bude závěrečná zpráva a příspěvek ve sborníku Bohemia centralis.
B) Studie „Algologický průzkum stojatých vod CHKO Brdy“
Stručný popis:
Cílem akce je získání informací o druhovém zastoupení sinic a řas stojatých vod na území CHKO Brdy.
Podrobný popis:
Algologická studie stojatých vod CHKO Brdy, jejímž cílem je zmapovat co nejvíce druhů řas a sinic na daném území a poskytnout tak co nejucelenější informace o druhovém zastoupení cílové skupiny na vytipovaných lokalitách a zhodnocení stavu a kvality jejích společenstev v kontextu ČR. Mapování bude realizováno standardními metodami pro dané skupiny – odběry síťového fytoplanktonu, bentosu a perifytonu (u lokalit většího rozsahu na více odběrových místech) třikrát za dobu řešení, a to na jaře, v létě a na podzim. Výstupem bude závěrečná zpráva a příspěvek ve sborníku Bohemia centralis.
C) Studie: Průzkum zooplanktonu stojatých vod CHKO Brdy
Stručný popis:
Cílem akce je získání co nejkompletnějších informací o složení zooplanktonu stojatých vod na území CHKO Brdy.
Podrobný popis:
Faunistické mapování zaměřené na zjištění co největšího počtu druhů zooplanktonních bezobratlých na území CHKO Brdy a základní ekologické zhodnocení lokality na základě cílových biologických složek. Cílem je zmapovat co nejvíce druhů zooplanktonech organismů na daném území a poskytnout tak co nejucelenější informace o druhovém zastoupení cílové skupiny na vytipovaných lokalitách a zhodnocení stavu a kvality jejích společenstev v kontextu ČR. Mapování bude realizováno standardními odběrovými metodami třikrát za dobu řešení, a to na jaře, v létě a na podzim. Výstupem bude závěrečná zpráva a příspěvek v periodiku Bohemia centralis.

D) Studie „Algologický průzkum tekoucích vod CHKO Kokořínsko – Máchův kraj“
Stručný popis:
Cílem akce je získání informací o druhovém zastoupení sinic a řas tekoucích vod na území CHKO Kokořínsko – Máchův kraj.
Podrobný popis:
Algologická studie tekoucích vod CHKO Kokořínsko – Máchův kraj, jejímž cílem je zmapovat co nejvíce druhů řas a sinic na daném území a poskytnout tak co nejucelenější informace o druhovém zastoupení cílové skupiny na vytipovaných lokalitách a zhodnocení stavu a kvality jejích společenstev v kontextu ČR. Mapování bude realizováno standardními metodami pro dané skupiny – odběry síťového fytoplanktonu, bentosu a perifytonu (u lokalit většího rozsahu na více odběrových místech) třikrát za dobu řešení, a to na jaře, v létě a na podzim. Výstupem bude závěrečná zpráva a příspěvek ve sborníku Bohemia centralis.
E) Studie „Kvalitativní a kvantitativní zastoupení řas a sinic vybraných vodních ploch CHKO Kokořínsko – Máchův kraj“
Stručný popis:
Cílem akce je získání informací o zastoupení a dynamice sinic a řas vybraných vodních ploch CHKO Kokořínsko – Máchův kraj.
Podrobný popis:
Algologická studie vybraných vodních ploch (rybník Břehyně, Máchovo jezero a Novozámecký rybník) navazující na předchozí výzkum těchto lokalit s cílem zhodnocení vývoje stavu vodních ekosystémů v rámci opatření pro snížení zátěže rybníků živinami a následné omezení vodního květu. Vzorkování bude realizováno standardními odběrovými metodami třikrát za dobu řešení, a to na jaře, v létě a na podzim. Výstupem bude závěrečná zpráva a příspěvek v periodiku Bohemia centralis.
F) Studie „Kvalitativní a kvantitativní zastoupení zooplanktonu vybraných vodních ploch CHKO Kokořínsko – Máchův kraj“
Stručný popis:
Cílem akce je získání informací o stavu zooplanktonního společenstva vybraných vodních ploch CHKO Kokořínsko – Máchův kraj.
Podrobný popis:
Faunistická studie vybraných vodních ploch (rybník Břehyně, Máchovo jezero a Novozámecký rybník) navazující na předchozí výzkum těchto lokalit s cílem zhodnocení vývoje stavu vodních ekosystémů v rámci opatření pro snížení zátěže rybníků živinami a následné omezení vodního květu. Vzorkování bude realizováno standardními odběrovými metodami třikrát za dobu řešení, a to na jaře, v létě a na podzim. Výstupem bude závěrečná zpráva a příspěvek v periodiku Bohemia centralis.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam
Dělení na části Ano
Části Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 1 147 350,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace