Domů  /  Zadávací řízení  /  Kyselka u Dominovy skalky -…

Výpis systémových zpráv

Kyselka u Dominovy skalky - ruční kosení

Systémové číslo: T002/16/V00042048
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Předmět zakázky

Stručný popis A/ Ruční pokosení podmáčených luk s výskytem hnědáska chrastavcového. Plocha bude pokosena v pásech tak, aby 1/3 plochy zůstala nepokosena (tzn., že bude pokoseno 2,85 ha luk z celkové pracovní plochy, která má rozlohu 3,9 ha). Pásy budou široké 1–4 m, případně nepravidelné (mozaikovitá seč) v místech s koncentrovaným výskytem čertkusu lučního. Během kosení bude maximálně dbáno na to, aby místa s čertkusem nebyla pokosena, případně budou vynechána místa s výskytem housenek hnědáska, která budou v terénu vyznačena pracovníkem Správy CHKO SL. Místa s výskytem expanzivní třtiny křovištní budou pokosena plošně.

B/ Vyřezání drobných náletových dřevin do 1 m výšky (asi 150 ks vrb a smrků, roztroušeně na ploše cca 2 ha).

Pokosená biomasa bude odstraněna mimo managementovou plochu, cca 1/3 hmoty bude využita při okrajích managementové plochy k tvorbě úkrytů pro obojživelníky a plazy (tato místa budou vyznačena pracovníkem Správy CHKO).
Práce budou provedeny v termínu 30. 7.–15. 9. 2016 (přesný termín seče bude upřesněň pracovníkem Správy CHKO Slavkovský les podle aktuálního stavu vegetace).
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 62 680,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Uzavřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace