Domů  /  Zadávací řízení  /  Úklidové služby

Výpis systémových zpráv

Úklidové služby

Systémové číslo: T002/16/V00041453
Zadavatel: Česká republika - Hasičský...
Části: Část 1 - úklidové... , Část 2 - úklidové... , Část 3 - úklidové... , Část 4 - úklidové... , Část 5 - úklidové... , Část 6 - úklidové... , Část 7 - úklidové...
Evidenční čísla zadavatele: HSCB-4152/2016 KŘ

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky • Uchazeč ve své nabídce uvede obchodní název a přesnou adresu uchazeče, telefonické spojení, IČ, DIČ, bankovní spojení, kontaktní osobu ve věci veřejné zakázky, její telefon a e-mailovou adresu.
• Prokázání kvalifikace uchazeče.
• Podrobný popis nabízeného předmětu plnění
• Návrh smlouvy podepsaný oprávněnou osobou.
• Nabídkovou cenu bez i včetně DPH za jednotlivé položky i za dodávku celkem (cena zahrnuje veškeré náklady s dodávkou spojené), nabídková cena bude stanovena jako pevná a bude shodná s konečnou celkovou fakturovanou cenou. Nabídková cena bude zpracována v souladu s cenovými předpisy v ČR, platnými v době zpracování nabídky – zejména se zákonem č. 526/1990 Sb., o cenách a prováděcí vyhláškou č. 450/2009 Sb. a zákonem 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, vše ve znění pozdějších předpisů. Nabídková cena bude obsahovat veškeré náklady poskytovatele nezbytné k úplné realizaci předmětu plnění veřejné zakázky. Položkové ceny budou uvedeny maximálně na 2 desetinná místa. Výsledná cena jako celé číslo. V příloze výzvy č. 1 - návrhu smlouvy o poskytování služeb bude nabídková cena uvedena za 1 rok pravidelného úklidu (Práce poptávané 1 x ročně bude uchazeč kalkulovat v rámci nabídkové ceny. Při fakturaci budou rozpočítány do měsíční úhrady za pravidelný úklid jako 1/12 roční platby.)
• Nabídkovou cenu nelze překročit. Nabídková cena bude uvedena v Kč. Nabídková cena bude zpracována v souladu s pravidly zadávání veřejných zakázek prostřednictvím elektronického tržiště Gemin (www.gemin.cz). Posuzována bude nejnižší konečná nabídková cena.
 Čestné prohlášení o tom, že úklid bude prováděn pouze osobami bezúhonnými, které jsou ve vztahu k uchazeči v pracovně právním poměru.
 Kopie smlouvy o uzavření pojištění odpovědnosti za způsobené škody na pojistnou částku minimálně 1 000 000 Kč.
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace