Domů  /  Zadávací řízení  /  Zajištění tlumočení a…

Výpis systémových zpráv

Zajištění tlumočení a související techniky a služeb v rámci EHP a Norských fondů a Programu švýcarsko-české spolupráce

Systémové číslo: T002/16/V00040321
Zadavatel: Česká republika -...
Evidenční čísla zadavatele: MF-22915/2016/6602/Se

Další specifikace VZ

Bude se konat prohlídka místa plnění Ne
Datum a čas konání otevírání nabídek 16.08.2016 09:30
Bude otevírání nabídek veřejné Ne
Bude požadováno předložení vzorků Ne
Zadavatel si vyhrazuje právo rozhodnutí o vyloučení uchazeče oznámit jeho uveřejněním na profilu zadavatele Ano
Zadavatel si vyhrazuje právo uveřejnit oznámení o výběru nejvhodnější nabídky na profilu zadavatele Ano
Specifikace 1. ZÁVAZNÁ OBCHODNÍ...

Specifikace

ZÁVAZNÁ OBCHODNÍ PODMÍNKA: Výše nabídkové ceny, kterou uchazeč zadá do nabídkového formuláře, musí být shodná s výší "Nabídkové ceny celkem", kterou uchazeč vypočte v Cenové nabídce dle přílohy č. 4 této výzvy [v poli D13]."

, 2. POŘADÍ ÚKONŮ...

Specifikace

POŘADÍ ÚKONŮ ZADAVATELE V RÁMCI VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ: Zadavatel nejprve provede hodnocení nabídek a následně posoudí pouze nabídku, jež byla vyhodnocena jako nabídka s nejnižší nabídkovou cenou. Pokud nabídka s nejnižší nabídkovou cenou vyhoví požadavkům této výzvy, vyzve zadavatel uchazeče k uzavření rámcové smlouvy. Pokud zadavatel vyloučí uchazeče s nejnižší nabídkovou cenou z výběrového řízení, posoudí nabídku s druhou nejnižší nabídkovou cenou. Tento postup může zadavatel použít opakovaně, tedy pokud vyloučí uchazeče s druhou nejnižší nabídkovou cenou, posoudí nabídku s třetí nejnižší nabídkovou atd.

, 3. VÝKLADOVÉ...

Specifikace

VÝKLADOVÉ USTANOVENÍ: Tato veřejná zakázka není zadávána v žádném z druhů zadávacího řízení dle § 21 ZVZ; tedy zadavatel nepostupuje dle § 26 odst. 5 ZVZ. Pokud zadavatel přesto odkazuje na určitá ustanovení zákona, má se zásadně na mysli jejich analogická aplikace.

, 4. ZÁVAZNÁ OBCHODNÍ...

Specifikace

ZÁVAZNÁ OBCHODNÍ PODMÍNKA: Výše jednotkových cen, jež uchazeč uvede v článku 4 odst. 4.2 návrhu rámcové smlouvy, sloupci "Cena v Kč (bez DPH) za jednotku", musí být shodné s výší "JEDNOTKOVÝCH CEN V KČ BEZ DPH", které uchazeč uvede v Cenové nabídce dle přílohy č. 4 této výzvy [v poli D13]."

metodická nápověda

Kontextová navigace