Domů  /  Zadávací řízení  /  Nákup kuchyňských spotřebičů

Výpis systémových zpráv

Nákup kuchyňských spotřebičů

Systémové číslo: T002/16/V00038656
Zadavatel: Centrum pro regionální...

Akce se zakázkou

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Požadavek na kvalifikaci dodavatelů Základní kvalifikační předpoklady dle § 53 ZVZ

Základní kvalifikační předpoklady

Základní kvalifikační předpoklady § 53 odst. 1 písm. a)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

Příloha č. 1 - Čestné prohlášení

, § 53 odst. 1 písm. b)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

Příloha č. 1 - Čestné prohlášení

, § 53 odst. 1 písm. c)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

Příloha č. 1 - Čestné prohlášení

, § 53 odst. 1 písm. d)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

Příloha č. 1 - Čestné prohlášení

, § 53 odst. 1 písm. e)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

Příloha č. 1 - Čestné prohlášení

, § 53 odst. 1 písm. f)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

Příloha č. 1 - Čestné prohlášení

, § 53 odst. 1 písm. g)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

Příloha č. 1 - Čestné prohlášení

, § 53 odst. 1 písm. h)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

Příloha č. 1 - Čestné prohlášení

, § 53 odst. 1 písm. i)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

Příloha č. 1 - Čestné prohlášení

, § 53 odst. 1 písm. j)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

Příloha č. 1 - Čestné prohlášení

, § 53 odst. 1 písm. k)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

Příloha č. 1 - Čestné prohlášení

, § 53 odst. 1 písm. l)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

Příloha č. 1 - Čestné prohlášení

Způsob prokázání kvalifikačních předpokladů Příloha č. 1 - Čestné prohlášení

Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy

Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii Ne

metodická nápověda

Kontextová navigace