Domů  /  Zadávací řízení  /  Tvorba LHP pro LHC AOPK ČR –…

Výpis systémových zpráv

Tvorba LHP pro LHC AOPK ČR – dle krajského rozdělení s platností od 1.1. 2017 do 31.12. 2026

Systémové číslo: T002/16/V00036646
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Předmět zakázky

Stručný popis Vyhotovení elaborátu lesního hospodářského plánu (dále jen „LHP“), t. j. vyhotovení textové části LHP, hospodářské knihy, lesnických map a dalších náležitostí pro pozemky ve vlastnictví ČR s příslušností hospodaření pro AOPK ČR, uvedené v příloze č. 1.
Zhotovitel se zavazuje zpracovat LHP pro lesy objednatele v souladu se zákonem o lesích č. 289/1995 Sb., vyhláškou MZe ČR o lesním hospodářském plánování č. 84/1996 Sb. a se zákonem ČNR o ochraně přírody a krajiny č. 114/1992 Sb. ve znění platných k datu podpisu smlouvy při respektování zákonů a vyhlášek a ostatních právně závazných předpisů s předmětem díla souvisejících.
LHP bude vyhotoven v digitální a analogové formě, vše dle aktuálně platného informačního standardu lesního hospodářství (ISLH) pro lesní hospodářské plány schváleného MZe ČR.
Textová část LHP bude vypracována dle vyhlášky č. 84/1996 Sb. v platném znění ve dvou vyhotoveních. Bude opatřena pevnou vazbou. Textová část bude dodána také ve formátu *.pdf.
Hospodářská kniha bude vypracována dle § 4 a § 7 vyhlášky č. 84/1996 Sb. v platném znění a dle požadavků objednatele, vytištěna bude ve dvou vyhotoveních, z toho jedno z nich bude obsahovat list pro vedení lesní hospodářské evidence. Bude opatřena pevnou vazbou. Hospodářská kniha bude dodána také ve formátu *.pdf.
Analogové lesnické mapy budou provedeny v soutisku s okolními majetky (rastr OPRL, nebo aktualizované mapové podklady LHP), případný souhlas okolních vlastníků zajistí objednatel. Mapy budou vyhotoveny v následujících druzích a počtech:

porostní 1 : 10000 2 paré, oboustranně foliované, skládané, v pouzdru
porostní 1 : 10000 1 paré, nefoliované
těžební 1 : 10000 2 paré, nefoliované
Digitální data LHP budou vyhotovena ve formátech xml, mapové podklady ve formátech tax/topol a shp.
Veškerá data LHP v požadovaných formátech (včetně textové části a hospodářské knihy) budou předána na nosičích CD v počtu 2 paré.
Zhotovitel se zavazuje sjednané dílo plně schopné k předložení schvalujícímu orgánu státní správy lesů předat nejpozději v termínu do 5.12.2016.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 678 027,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Uzavřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace