Domů  /  Zadávací řízení  /  Zřízení služeb IP MPLS VPN…

Výpis systémových zpráv

Zřízení služeb IP MPLS VPN přípojek pro 4 nová pracoviště FS a CS

Systémové číslo: T002/16/V00035424
Zadavatel: Česká republika -...
Části: CS, Praha 4,... , CS Bochoř, Na... , CS Jihlava,... , MF-GFŘ, Mor....
Evidenční čísla zadavatele: Č. j.: MF-6883/2016/9003

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Uchazeč- Poskytovatel vloží nabídkové ceny do webového formuláře etržiště a současně do svého návrhu smlouvy, přílohy č. 1, tabulky 1.1., kde vyplní u každé lokality nabídkovou cenu v členění: Cena bez DPH za požadovanou parametriku (měsíční paušál), Cena instalačního/zřizovacího poplatku za požadovanou parametriku bez DPH, a sloupec se součtem 12x měsíční paušál + instalační poplatek. Dále uvede uchazeč v téže tabulce1.1. jím Navrhovaný termín zřízení služby ve formátu dd.mm.rrrr, kde rozdíl mezi uchazečem nabídnutým termínem zřízení služby a datumem požadovaného zřízení je dobou zřízení služby v kalendářních dnech, a kterou uchazeč současně vyplní do systému tržiště pro vyhodnocení druhého hodnotícího kritéria.

Uchazeč vloží svoji nabídku do systému elektronického tržiště včetně podepsaného návrhu smlouvy ve strojově čitelném pdf souboru a současně identickou verzi svého návrhu Smlouvy v editovatelném formátu *.doc, docx, se zapracovanými Obchodními podmínkami Zadavatele.

Uchazeči podáním nabídky jsou srozuměni se
zněním Přílohy č. 2 Další podmínky účasti uchazečů ve veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim ZVZ.

V případě nejasností v této Výzvě si uchazeči mohou vyžádat odpověď zadavatele prostřednictvím tohoto etržiště formou zaslání žádosti o dodatečné informace.
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace