Domů  /  Zadávací řízení  /  Zajištění servisních služeb…

Výpis systémových zpráv

Zajištění servisních služeb vozidel MZE

Systémové číslo: T002/16/V00034744
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Podáním nabídky uchazeč prohlašuje, že je způsobilý být dodavatelem veřejné zakázky, tzn., že splňuje základní kvalifikační předpoklady podle § 53 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů.
1. Dodavatel je oprávněn požadovat dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Žádost o dodatečné informace musí být doručena nejpozději 3 pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek.
2. Podáním nabídky uchazeč souhlasí s podmínkami tohoto zadávacího řízení a bere na vědomí, že je vázán obsahem své nabídky po celou dobu běhu zadávací lhůty.


3. Zadavatel si vyhrazuje právo zadávací řízení kdykoli zrušit, a to i bez uvedení důvodu. 4.Práva a povinnosti neupravené touto výzvou se řídí Soutěžním řádem Ministerstva zemědělství(https://zakazky.eagri.cz/publication_diplay_1.html).
Technické podmínky jsou stanoveny projektovou dokumentací a výkazem výměr. Výkaz výměr je závazný pro stanovení nabídkové ceny

4. Uchazeč stanoví nabídkovou cenu na základě ocenění všech položek výkazu výměr, který zadavatel předkládá jako součást Výzvy v elektronické podobě. Uchazeč je povinen při jeho oceňování dodržet strukturu a členění na jednotlivé části a dále ocenit bez výjimek veškeré položky a dodržet jejich obsahovou náplň.

Zadavatel stanoví, že není přípustné ocenit položky ve výkaze výměr hodnotou „0“ (nula) nebo případně neocenit některé položky. Uchazeči, v jejichž nabídkách budou zjištěny položky, které jsou oceněny hodnotou „0“ (nula) nebo nevyplněné položky, budou z výběrového řízení vyloučeni.

Za soulad uchazečem oceněných výkazů výměr a zadavatelem předložených neoceněných výkazů výměr je odpovědný uchazeč. Jakýkoliv nesoulad mezi výše definovanými výkazy výměr (např. chybějící položky, přebývající položky, nesprávné množství měrných jednotek apod.) bude důvodem pro vyřazení nabídky a vyloučení uchazeče z výběrového řízení.“
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace