Domů  /  Zadávací řízení  /  Realizace ZP perlorodky říční…

Výpis systémových zpráv

Realizace ZP perlorodky říční v roce 2015 - Podpora polopřirozených odchovů

Systémové číslo: T002/15/V00033771
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Předmět zakázky

Stručný popis opatření 1: Odlov ryb pro polopřirozený odchov perlorodek
Zhotovitel zajistí odlov oprávněnými osobami geneticky původní populace hostitele, pstruha potočního, v povodí horní Blanice ve spolupráci s místní rybářskou organizací. Dále po nainvadování glochodiemi perlorodky říční, které je součástí jiné smlouvy, zajistí držení těchto ryb v kontrolovaných podmínkách (např. pronájem vhodného umístění ryb - oddělený žlab, sádka, nebo oddělený úsek říčního toku). Dále zhotovitel zajistí šetrný odlov ryb v době dozrávání perlorodek uchycených na žábrách pro kontrolu jejich kondice a počtu a převoz do kontrolovaných podmínek (v obci Spálenec) pro odchov perlorodek. Samotný odchov je součástí jiné, běžící smlouvy.

opatření 2: Odchovné zařízení pro perlorodky 0-5 let (plastové destičky)
Zhotovitel zajistí celkem 40 plastových destiček typu Buddensiek pro umístění juvenilních perlorodek z odchovů na Ašsku. Požadováno je 25 destiček s otvory 1 cm a 15 destiček s otvory 2 cm. Podrobná specifikace destiček je uvedena v samostatné příloze č. 1. Součástí dodávky je dále železný trn na stabilní uchycení do toku pro jednotlivé destičky (celkem 40 ks)
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Výběr postupu zadání

Postup zadání Evidence výsledků VZ zadané na základě vyjímky

metodická nápověda

Kontextová navigace