Domů  /  Zadávací řízení  /  Vyřezání porostů borovice…

Výpis systémových zpráv

Vyřezání porostů borovice kleče v NPR Praděd

Systémové číslo: T002/15/V00025689
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové smlouvy Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Vyřezání porostů borovice kleče a jejich vyklizení mimo území NPR Praděd a následné zpracování biomasy kleče v souladu s platnou legislativou.
Lokalizace
Severozápadní svah pod Petrovými kameny (1380-1420 m n. m.), NPR Praděd, CHKO Jeseníky; LHC Loučná nad Desnou – 410A11, bezlesí 501, pozemek parc. č. 1509/1 v k. ú. Rejhotice. Území určené k vyřezání kleče je zachyceno na přiložené mapě, v terénu jsou v hlavních lomových bodech vymezeného polygonu dřevěné kolíky.
Provedení
Borovice kleč bude odřezávaná motorovou pilou co nejníže u země tak, aby pařízky byly co nejnižší; z vymezeného území bude vyklizená veškerá biomasa kleče; následně bude zpracována/zlikvidována v souladu s platnou legislativou.
Transport
K vozové cestě ručně, koněm, přibližovací lanovkou příp. jinou technologií, která nepoškodí reliéf terénu a nenaruší vegetační kryt (v horní části je možné využít techniku s širokými nízkotlakými pneu); po vozové cestě vyvážecí soupravou s parametry, které odpovídají šířce vozovky, případně jinou bezeškodnou technologií; navržení přibližovací technologie a způsobu provedení bude součástí cenové nabídky.
Mezideponie hmoty
U chaty Ovčárna (pojme přibližně 1/3 objemu hmoty, plocha cca 250 m2), pozemek parc. č. 1364/5 v k. ú. Malá Morávka; viz zákres v mapě.
Termín vyřezávání
1.. - 31. 8. 2015, termín přibližování, štěpkování a odvozu z území 1. 9. - 30. 9. 2015.
Pochůzka v území pro zájemce o realizaci akce proběhne ve čtvrtek 28. 5. 2015 se srazem v 10:15 u turistického rozcestníku u chaty Ovčárna, termín pro podání nabídek je do 8. 6. 2015
Nabídka bude obsahovat strukturovaný položkový rozpočet tvořený cenou za výřez, přibližování a transport, štěpkování a odvoz, případně uložení biomasy.
Bližší údaje jsou v tabulce, která je přílohou zadávací dokumentace.
2) Předpokládaný termín dokončení zakázky : do 30. 9. 2015.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 289 256,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace