Domů  /  Zadávací řízení  /  Mapování a monitoring…

Výpis systémových zpráv

Mapování a monitoring evropsky významných druhů mechorostů v soustavě Natura 2000 - II.

Systémové číslo: T002/15/V00025148
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...
Části: Buxbaumia viridis , Buxbaumia...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové smlouvy Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Předmět veřejné zakázky: Předmětem veřejné zakázky je sběr aktuálních údajů o rozšíření a stavu populací 2 evropsky významných druhů mechorostů (Buxbaumia viridis a Orthotrichum rogeri) na území vybraných evropsky významných lokalit (dále jen EVL) a ptačích oblastí (dále jen PO). Při monitoringu budou zjišťovány populační a stanovištní charakteristiky podle aktuálních Metodik monitoringu konkrétních druhů. Mapování za účelem zjištění nových lokalit bude realizováno na předem vytipovaných lokalitách. Všechna získaná data budou uložena do nálezové a/nebo monitorovací databáze AOPK ČR.
Jednotlivé části veřejné zakázky:
Část 1. Mapování a monitoring šikoušku zeleného (Buxbaumia viridis) ve vybraných EVL Krkonoše, Orlické hory – sever, Rychlebské hory – Račí údolí, Rychlebské hory – Sokolský hřbet, Sovinec a v PO Jeseníky a Králický Sněžník
Část 2. Mapování a monitoring šikoušku zeleného (Buxbaumia viridis) v EVL Beskydy a Chřiby a mapování šurpku Rogerova (Orthotrichum rogeri) v EVL Klínovecké Krušnohoří a Východní Krušnohoří
Bližší údaje – vit přiložená tabulka

Technické podmínky a zvláštní technické podmínky:
1. Technické podmínky a zvláštní technické podmínky jsou uvedeny v návrhu smlouvy čl. III. Předmět smlouvy a souvisejících. Uchazeči jsou povinni návrh smlouvy před podáním nabídky pečlivě prostudovat a plně respektovat.
2. Pro části zakázky, jejichž realizace bude probíhat na území vojenského újezdu je nutno prokázat povolení ke vstupu a vjezdu na území příslušného vojenského újezdu pro daný kalendářní rok. Oprávnění ke vstupu uchazeč prokáže dokladem vydaným příslušným Újezdním úřadem, popř. čestným prohlášením, že si uchazeč povolení obstará v případě, že uspěje ve výběrovém řízení.
3. Pro části zakázky, jejichž realizace bude probíhat na území přírodní rezervace a daná činnost není ošetřena výjimkou Vlády ČR ze dne 30. 3. 2009 č. 387 povolenou AOPK ČR, je nutné požádat příslušný krajský úřad o povolení výjimky podle § 43 zákona č. 114/1992 Sb. z příslušného zákonného zákazu podle § 34 cit. zákona. Tento předpoklad uchazeč prokáže podepsaným čestným prohlášením, že si výjimku obstará v případě, že uspěje ve výběrovém řízení.
4. Pro části zakázky, jejichž realizace bude probíhat na území CHKO, NPR, PR, NPP a PP, je nutné s příslušným orgánem ochrany přírody nejprve projednat, zda realizace konkrétní činnosti či zásahu není zahrnuta v bližších ochranných podmínkách daného zvláště chráněného území. Pokud ano, je nutné požádat příslušný orgán ochrany přírody o vydání předchozího souhlasu k této činnosti či zásahu podle § 44 odst. 3 zákona č. 114/1992 Sb. Tento předpoklad uchazeč prokáže podepsaným čestným prohlášením, že si souhlas obstará v případě, že uspěje ve výběrovém řízení.

Ostatní povinnosti:
Povinnosti uchazeče jsou uvedeny v návrhu smlouvy čl. IV. Práva a povinnosti smluvních stran.
Předpokládaný začátek realizace zakázky: červenec 2015
Termín dokončení zakázky: listopad 2015
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam
Dělení na části Ano
Části Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 140 289,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ano
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace