Domů  /  Zadávací řízení  /  Výměna klimatizačního zařízení

Výpis systémových zpráv

Výměna klimatizačního zařízení

Systémové číslo: T002/15/V00024278
Zadavatel: Česká republika - Úřad...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové smlouvy Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem výběrového řízení je výměna 2 ks klimatizačních jednotek v systému "split" (vnější agregát + vnitřní nástěnná jednotka). Předmětem výměny je demontáž stávajícího zařízení vč. rozvodů, dodání a montáž nového zařízení, provedení nových rozvodů a veškerých prací potřebných pro splnění předmětu veřejné zakázky včetně dopravy. Součástí předmětu VZ je odsátí a ekologická likvidace staré náplně a poskytování bezplatné servisní podpory po dobu 24 měsíců. Servisní podpora je požadována 2x ročně s rozpětím jednotlivých prohlídek 6 měsíců v rozsahu: 1. Sestava - vyčištění všech vzduchových filtrů; - kontrola a vyčištění lamel kondenzátorů a výparníků;, mechanická kontrola venkovní a vnitřní jednotky vč. rozvodů a izolací; - kontrola maximáního výkonu při režimu chlazení - topení; - kontrola tlaku plynů a kapaliny topení - chlazení; kontrola proměření odběru kompresorů - ventilátorů; -kontrola funkce přetlakového jističe - presostatu; nastavení ovladače - kontrola funkcí 2. Venkovní jednotka - kontrola elektrického rozvaděče,(silová+regulační část ,vyčištění); machanická kontrola (kompresor, ventilátory, kondenzátor, ventilx, rozvody chladiva, napojovací ventily, regulační napojení, těsnost). 3. Vnitřní jednotka - kontrola elektrickéh orozvaděče; - kontrola ventilátoru (uchycení, motor, ložiska, oběžná kola, případně čerpadlo); kontrola směrovacích klapek proudění vzduchu; - kontrola ovládání a snímání. Výstupem z každé jednotlivé servisní prohlídky bude servisní zpráva o technickém stavu zařízení, včetně návrhu na odstranění zjištěných závad. Předmětem VZ není odvoz a likvidace starých jednotek a Cu potrubí.
Splatnost faktury minimálně 21 dní. Cena bude uvedena jako celková zahrnující veškeré poplatky.
Uchazeč uvede v popisu předmětu nabídky jednoznačnou specifikaci nebo jednoznačnou identifikaci předmětu VZ tak, aby bylo možné prověřit splnění technických parametrů.
Dodavatel odpovídá za vady a nedodělky zjištěné při předání předmětu VZ, a to za všechny vady existující v době předání i za vady vzniklé později. Dodavatel neručí za vady vzniklé neodbornou manipulací s předmětem plnění ze strany odběratele nebo ze strany třetích osob v době po předání předmětu VZ. Dodavatel za tímto účelem poskytne objednateli záruku v délce 24 měsíců.
Záruční doba začíná běžet dnem převzetí předmětu VZ.
Zadavatel je oprávněn objednávku uzavřenou s vybraným uchazečem zveřejnit.

Položky předmětu VZ Zobrazit seznam
Dělení na části Ne

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 92 400,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ano
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace