Domů  /  Zadávací řízení  /  Zajištění podkladů pro…

Výpis systémových zpráv

Zajištění podkladů pro hodnocení nabídek ve VZ Vybudování a provoz komunikační infrastruktury MZe - AgriBus - III.

Systémové číslo: T002/15/V00024262
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ
VZ: Uzamčena

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Požadavek na kvalifikaci dodavatelů Profesní kvalifikační předpoklady dle § 54 ZVZ , Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ

Profesní kvalifikační předpoklady

Profesní kvalifikační předpoklady § 54 písm. a)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

kopií dokladů

, § 54 písm. b)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

kopií dokladů

Způsob prokázání kvalifikačních předpokladů kopií dokladů

Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ

Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ Seznam významných služeb poskytnutých dodavatelem v posledních 3 letech s uvedením jejich rozsahu a doby poskytnutí.
Název kvalifikačního předpokladu: Seznam významných služeb poskytnutých dodavatelem v posledních 3 letech s uvedením jejich rozsahu a doby poskytnutí.
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Splnění tohoto kvalifikačního předpokladu prokáže dodavatel, který přeloží seznam, ze kterého bude vyplývat, že dodavatel v období posledních 3 let realizoval alespoň 2 služby, jejímž předmětem byla obdobná veřejná zakázka, tj. zajištění podkladů pro hodnocení nabídek veřejných zakázek, přičemž finanční rozsah každé této služby činil alespoň 150 tis. Kč bez DPH.
Způsob prokázání splnění kvalifikačního předpokladu: Seznam významných služeb bude obsahovat alespoň následující údaje: identifikační údaje objednatele služby (včetně uvedení kontaktní osoby, jejího telefonu, e-mailové adresy pro ověření), název a podrobný popis služby, termín realizace,finanční rozsah - čestné prohlášení.
Minimální úroveň kvalifikačního předpokladu: V posledních 3 letech uvést minimálně 2 služby spočívající v zajištění podkladů pro hodnocení nabídek veřejných zakázek, přičemž finanční rozsah každé této služby musí činit alespoň150 tis. Kč bez DPH.
, Osvědčení o vzdělání a odborné kvalifikaci dodavatele nebo vedoucích zaměstnanců dodavatele nebo osob v obdobném postavení a osob odpovědných za poskytování příslušných služeb.
Název kvalifikačního předpokladu: Osvědčení o vzdělání a odborné kvalifikaci dodavatele nebo vedoucích zaměstnanců dodavatele nebo osob v obdobném postavení a osob odpovědných za poskytování příslušných služeb.
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Splnění tohoto kvalifikačního předpokladu prokáže dodavatel, který předloží seznam, ze kterého bude vyplývat, že dodavatel zaměstnává minimálně 2 osoby s vysokoškolským vzděláním bakalářského nebo magisterského stupně, s tříletou odbornou zkušeností v oblasti ICT a uvedené osoby se budou podílet na požadovaných službách pro zadavatele.
Způsob prokázání splnění kvalifikačního předpokladu: Předložení seznamu osob uchazečem s uvedením jmen osob, které se budou podílet na plnění veřejné zakázky, s uvedením dosaženého vzdělání a doby zaměstnání v oblasti ICT, které odpovídá požadavku zadavatele. Přílohou seznamu budou profesní životopisy jednotlivých členů týmu - čestné prohlášení.
Minimální úroveň kvalifikačního předpokladu: Seznam minimálně 2 osob dodavatele, které se budou podílet na plnění veřejné zakázky, s uvedením vysokoškolského vzdělání bakalářského nebo magisterského stupně s minimálně tříletou odbornou zkušeností v oblasti ICT. Přílohou seznamu budou profesní životopisy jednotlivých členů.

Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy

Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii Ano

metodická nápověda

Kontextová navigace