Domů  /  Zadávací řízení  /  Zateplení budovy včetně…

Výpis systémových zpráv

Zateplení budovy včetně střechy krajského střediska Pardubice

Systémové číslo: T002/15/V00024000
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...
VZ: Uzamčena

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Stavební práce
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové smlouvy Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Zateplení budovy včetně střechy krajského střediska Pardubice.
Realizace bude zabezpečena v rozsahu podle projektové dokumentace včetně položkového výkazu výměr s názvem (dle projektanta) „Zateplení budovy včetně střechy krajského střediska Pardubice“. Dokumentaci vypracovala firma CETTUS a.s., Jiráskova 2839, 530 02 Pardubice, v roce 2014 a aktualizaci dokumentace v březnu 2015.


Popis prací:
Jedná se o změnu dokončené stavby.
Na objektu budou provedeny bourací práce spojené s přesunutím stávajících svodů dešťového potrubí do nové polohy vzhledem k zateplení obálky objektu. Dále dojde k demontáži prvků slaboproudých a silnoproudých elektroinstalací provedených na fasádě, stejně jako k demontáži hromosvodu. Na terase ve 3. n. p. dojde k demontáži stávajících panelů kingspan, jejich rozměrové úpravě a otočení panelů, tak aby jejich profilování bylo otočeno směrem dolů. Budou demontovány též klempířské prvky na fasádě objektu jako je oplechování střešního pláště, oplechování atik terasy a balkónu a lemování nopové fólie v úrovni terénu. U výplní otvorů budou osekána ostění a nadpraží o 30 mm, bez zásahu do nosných prvků.
Pro střešní plášť v úrovni terasy na 3 n. p. je uvažováno s demontáží panelů, úpravou jejich rozměrů a s opětovným navrácením do skladby.
Nové izolace budou prováděny na většině obálky objektu. V soklové části objektu a z části pod terén bude provedena tepelná izolace z extrudovaného polystyrenu v tl. 100 mm, stejně jako na terase objektu (stěny atiky) a spodní části konzoly střechy nad 3 n. p. Zbývající fasády objektu budou zatepleny tepelnou izolací z minerálních vláken v tl. 140 mm.
Stávající klempířské konstrukce jsou z mědi. Nové konstrukce jako jsou parapety oken, parapety atik, závětrné lišty střechy, okapnice, podokapní žlaby a svody budou provedeny z TiZn. tl. 0,7 mm.
Budou osazeny bezpečnostní mříže na okna a dveře v suterénu objektu. Mříže budou z žárově zinkované oceli, typově co nejblíže podobné oplocení pozemku. Mříže budou ukotveny na stávající zdivo pod zateplení ETICS.
V objektu bude instalováno slaboproudé zařízení Uzavřeného kamerového systému (CCTV). Pro monitorování vnějších prostor jsou navrženy stacionární megapixelové IP kamery. Kamery budou v provedení DEN/NOC s IR přísvitem a IR cut filtrem, aby byl zajištěn optimální provoz i při stížených světelných podmínkách.

Přístup:
Jedná se o budovu č. p. 1665 na st. 2574 k. ú. Pardubice v Pardubickém kraji. Objekt je napojen na stávající komunikaci, která vede podél parcely. Objekt se nachází v uzavřeném areálu s existujícími zpevněnými plochami.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 1 543 435,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace