Domů  /  Zadávací řízení  /  Zajištění komunikační kampaně

Výpis systémových zpráv

Zajištění komunikační kampaně

Systémové číslo: T002/15/V00022899
Zadavatel: Ministerstvo práce a...

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Požadavek na kvalifikaci dodavatelů Základní kvalifikační předpoklady dle § 53 ZVZ , Profesní kvalifikační předpoklady dle § 54 ZVZ , Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ

Základní kvalifikační předpoklady

Základní kvalifikační předpoklady § 53 odst. 1 písm. a)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

čestným prohlášením

, § 53 odst. 1 písm. b)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

čestným prohlášením

, § 53 odst. 1 písm. c)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

čestným prohlášením

, § 53 odst. 1 písm. d)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

čestným prohlášením

, § 53 odst. 1 písm. e)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

čestným prohlášením

, § 53 odst. 1 písm. f)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

čestným prohlášením

, § 53 odst. 1 písm. g)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

čestným prohlášením

, § 53 odst. 1 písm. h)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

čestným prohlášením

, § 53 odst. 1 písm. j)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

čestným prohlášením

, § 53 odst. 1 písm. k)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

čestným prohlášením

Způsob prokázání kvalifikačních předpokladů Vzor čestného prohlášení o splnění základních kvalifikačních předpokladů zadavatel poskytuje jako přílohu č. 5 zadávací dokumentace poskytnuté zadavatelem.

Profesní kvalifikační předpoklady

Profesní kvalifikační předpoklady § 54 písm. a)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

Kopie výpisu z obchodního rejstříku nebo jiné evidence, pokud je v ní uchazeč zapsán, ne starší 90 kalendářních dnů ke dni podání nabídky.

, § 54 písm. b)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

Kopie dokladu o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky zejména doklad prokazující splnění příslušné živnostenské oprávnění či licenci.

Způsob prokázání kvalifikačních předpokladů Profesní kvalifikační předpoklady budou prokázány v souladu s čl. 5.2 zadávací dokumentace poskytnuté zadavatelem. Výše uvedené doklady lze nahradit kopií výpisu ze Seznamu kvalifikovaných dodavatelů v tom rozsahu, v jakém doklady prokazující splnění základních a profesních kvalifikačních předpokladů pokrývají požadavky zadavatele na prokázání splnění základních a profesních kvalifikačních předpokladů.

Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ

Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ Seznam alespoň 3 významných služeb vč. kopie osvědčení
Název kvalifikačního předpokladu: Seznam alespoň 3 významných služeb vč. kopie osvědčení
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Doložení seznamu alespoň 3 významných služeb obdobného charakteru a rozsahu poskytnutých uchazečem v posledních 3 letech vč. přiložených kopií osvědčení od objednatelů. Víc viz čl. 5.3. zadávací dokumentace poskytnuté zadavatelem.
Způsob prokázání splnění kvalifikačního předpokladu: Splnění tohoto kvalifikačního předpokladu prokáže uchazeč pro účely podání nabídky pouze předložením čestného prohlášení (subsidiárně s § 62 odst. 3 zákona), z jehož obsahu bude zřejmé, že uchazeč kvalifikační předpoklady požadované zadavatelem splňuje. Vzor čestného prohlášení tvoří Přílohu č. 6 zadávací dokumentace poskytnuté zadavatelem.

Uchazeč, se kterým má být uzavřena smlouva, je povinen před jejím uzavřením předložit zadavateli kopie dokladů prokazujících splnění kvalifikace. Nesplnění této povinnosti, tj. neprokázání splnění tohoto kvalifikačního předpokladu před podpisem smlouvy předložením seznamu významných služeb ve formě čestného prohlášení včetně příslušných příloh (osvědčení), z nichž bude patrné splnění výše vymezené úrovně kvalifikačního předpokladu, bude mít za následek neuzavření smlouvy s daným uchazečem. Víc viz čl. 5.3. zadávací dokumentace poskytnuté zadavatelem.
Minimální úroveň kvalifikačního předpokladu: Dodavatel splňuje tento předpoklad, pokud v posledních 3 letech realizoval alespoň 3 služby obdobného charakteru a rozsahu. Službou obdobného charakteru se rozumí služba, jejímž předmětem byla příprava a realizace komunikační kampaně s využitím veřejnoprávních médií, a to v minimální finanční hodnotě 200 000,- Kč bez DPH za každou jednotlivou službu. Víc viz čl. 5.3. zadávací dokumentace poskytnuté zadavatelem.
, Dokumenty prokazující odborné zajištění veřejné zakázky
Název kvalifikačního předpokladu: Dokumenty prokazující odborné zajištění veřejné zakázky
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Doložení dokumentů prokazujících skutečnost, že má k dispozici minimálně 4 osoby, které se budou přímo podílet na realizaci veřejné zakázky (PR manager/specialista, PR manager exekutive, manažer produkce, supervizor), kteří splňují požadavek na min. 3 roky prokazatelné praxe v oblasti realizace komunikačních kampaní. Víc viz čl. 5.3. zadávací dokumentace poskytnuté zadavatelem.
Způsob prokázání splnění kvalifikačního předpokladu: Splnění tohoto kvalifikačního předpokladu prokáže uchazeč pro účely podání nabídky pouze předložením čestného prohlášení (subsidiárně s § 62 odst. 3 zákona), z jehož obsahu bude zřejmé, že dodavatel kvalifikační předpoklady požadované zadavatelem splňuje. Vzor čestného prohlášení tvoří Přílohu č. 6 této zadávací dokumentace.
Uchazeč, se kterým má být uzavřena smlouva, je povinen před jejím uzavřením předložit zadavateli kopie dokladů prokazujících splnění kvalifikace. Nesplnění této povinnosti tj. neprokázání splnění tohoto kvalifikačního předpokladu před podpisem smlouvy předložením strukturovaných profesních životopisů osob, které se budou podílet na plnění předmětu veřejné zakázky, z nichž bude vyplývat, že osoby splňují níže uvedené požadavky zadavatele a že se budou podílet na realizaci veřejné zakázky, dle níže vymezené úrovně tohoto kvalifikačního předpokladu, bude mít za následek neuzavření smlouvy s daným uchazečem. Víc viz čl. 5.3. zadávací dokumentace poskytnuté zadavatelem.
Minimální úroveň kvalifikačního předpokladu: Dodavatel splňuje tento předpoklad, pokud má k dispozici minimálně 4 osoby které se budou přímo podílet na realizaci veřejné zakázky (PR manager/specialista, PR manager executive, manažer produkce, supervizor), kteří splňují požadavek na min. 3 roky prokazatelné profesní praxe v oblasti realizace komunikačních kampaní. Víc viz čl. 5.3. zadávací dokumentace poskytnuté zadavatelem.

Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy

Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii Ne

metodická nápověda

Kontextová navigace