Domů  /  Zadávací řízení  /  Poskytování diskové kapacity…

Výpis systémových zpráv

Poskytování diskové kapacity formou služby - 2015

Systémové číslo: T002/15/V00020437
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Požadavek na kvalifikaci dodavatelů Profesní kvalifikační předpoklady dle § 54 ZVZ , Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ

Profesní kvalifikační předpoklady

Profesní kvalifikační předpoklady § 54 písm. b)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

Zadavatel požaduje předložit kopii dokladu o oprávnění k podnikání (živnostenské oprávnění či licence) v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky.

Způsob prokázání kvalifikačních předpokladů Předložení kopie dokladu o oprávnění k podnikání (živnostenské oprávnění či licence) v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky.

Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ

Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ Seznam významných služeb realizovaných dodavatelem v posledních 3 letech s uvedením jejich rozsahu a doby plnění.
Název kvalifikačního předpokladu: Seznam významných služeb realizovaných dodavatelem v posledních 3 letech s uvedením jejich rozsahu a doby plnění.
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Splnění tohoto kvalifikačního předpokladu prokáže dodavatel, který předloží seznam, ze kterého bude vyplývat, že dodavatel v období posledních 3 let realizoval nejméně 3 služby spočívající v poskytnutí služby diskové kapacity nebo dodávce diskových polí, přičemž finanční rozsah každé z těchto služeb činil alespoň 500 000,00 Kč bez DPH.
Způsob prokázání splnění kvalifikačního předpokladu: Předložení seznamu ve formátu: název zakázky, pro koho byla realizována, kontaktní osoba příslušného objednatele , finanční rozsah zakázky, stručný popis, doba realizace - čestné prohlášení
Minimální úroveň kvalifikačního předpokladu: V posledních 3 letech uvést 3 služby spočívající v poskytnutí služby diskové kapacity nebo dodávky diskových polí, přičemž finanční rozsah každé z těchto služeb činil alespoň 500 000,00 Kč bez DPH.

Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy

Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii Ne

metodická nápověda

Kontextová navigace