Domů  /  Zadávací řízení  /  Zajištění podkladů pro…

Výpis systémových zpráv

Zajištění podkladů pro hodnocení nabídek ve VZ Služby ICT provozu.

Systémové číslo: T002/14/V00015179
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí poradenských služeb potřebných pro hodnocení nabídek uchazečů v rámci nadlimitní veřejné zakázky "Služby ICT provozu".
Předmětem plnění veřejné zakázky je zejména nestranná analýza nabídek uchazečů v oblasti hodnotícího kritéria "Způsob poskytování služby". V rámci předmětného dílčího kritéria budou hodnocena následující subkritéria:
I. Návrh metodiky poskytování služeb
II: Návrh metodiky realizace migračního plánu.
Výstup plnění této veřejné zakázky bude sloužit jako podklad pro rozhodování členů hodnotící komise a pro pracovníky zadavatele při vyhodnocování nabídek uchazečů v rámci nadlimitní veřejné zakázky "Služby ICT provozu".
MZe bude hradit odměnu za poskytnuté služby na základě měsíčního výkazu práce, a to podle skutečného rozsahu poskytnutých služeb. Cena bude stanovená v podobě hodinové sazby, přičemž celková cena plnění nepřesáhne 290.000,- Kč bez DPH.
Vybraný dodavatele bude smluvně zavázán k zachování důvěrných informací, které se dozví v rámci plnění předmětu veřejné zakázky.
Vybraný dodavatel nesmí být ve vztahu k veřejné zakázce "Služby ICT provozu" a k uchazečům podjatý, zejména se nesmí podílet na zpracování nabídky, se zřetelem k výsledku zadávacího řízení mu nesmí vzniknout osobní výhoda nebo újma, nesmí mít osobní zájem na zadání veřejné zakázky a s uchazeči jej nesmí spojovat osobní ani pracovní či jiný obdobný poměr.
MZe předpokládá kontinuální poskytování plnění veřejné zakázky do 31. 12. 2014.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 290 000,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Uzavřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace