Domů  /  Zadávací řízení  /  Nákup multifunkčních zařízení…

Výpis systémových zpráv

Nákup multifunkčních zařízení s uzavřením servisní a materiálové smlouvy včetně náhradního plnění III.

Systémové číslo: T002/14/V00012364
Zadavatel: Centrum pro regionální...

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky V souladu ust. §101 odst. 2 ZVZ je uchazeč povinen v rámci nabídky doložit prohlášení, že je zaměstnavatelem zaměstnávajícím více než 50% osob se zdravotním postižením dle § 101 odst. 1 ZVZ, a dále potvrzení Úřadu práce ČR - krajské pobočky nebo pobočky pro hlavní město Prahu nebo potvrzení/rozhodnutí orgánu sociálního zabezpečení, která se týkají osob se zdravotním postižením. Tyto skutečnosti nelze doložit prostřednictvím jiných osob.

Uchazeč je povinen v rámci nabídky předložit popis technických parametrů zařízení, z něhož bude patrné zda a jak jsou naplněny veškeré technické požadavky na jednotlivé stroje stanovené zadavatelem v této zadávací dokumentaci. V případě, že standartní produktové listy tyto položky neobsahují, je uchazeč povinen tyto v produktových listech chybějící parametry uvést zvlášť v rámci nabídky.

Zadavatel současně upozorňuje, že oproti předcházejícímu zrušenému zadávacímu řízení s obdobným předmětem došlo k drobné úpravě některých parametrů.
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace