Domů  /  Zadávací řízení  /  Servis, opravy, revize a…

Výpis systémových zpráv

Servis, opravy, revize a renovace výtahů v budově ústředí ČSÚ Praha - Skalka

Systémové číslo: T002/14/V00011781
Zadavatel: ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD
Evidenční čísla ve VVZ: 494817

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem plnění této veřejné zakázky je:

A. zabezpečení pravidelného servisu, oprav a revize 10 výtahů v rozsahu dle přílohy č. 1 k zadávací dokumentaci (Specifikace předmětu plnění pro část A – servis a opravy výtahů) a přílohy č. 2 k zadávací dokumentaci (Soupis výtahů v objektu ČSÚ Praha – cenový návrh za část A)

B. generální oprava 3 výtahů v rozsahu dle přílohy č. 3 k zadávací dokumentaci (Generální oprava výtahů v objektu ČSÚ Praha – cenový návrh za část B)

Předmět plnění je podrobně popsán v příloze č. 1 této zadávací dokumentace – Specifikace předmětu plnění pro část A – servis a opravy výtahů, v příloze č. 2 této zadávací dokumentace – Soupis výtahů v objektu ČSÚ Praha – cenový návrh za část A, v příloze č. 3 této zadávací dokumentace – Generální oprava výtahů v objektu ČSÚ Praha – cenový návrh za část B a v příloze č. 5 této zadávací dokumentace – Závazném návrhu smlouvy.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam
Dělení na části Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání Zjednodušené podlimitní řízení

metodická nápověda

Kontextová navigace