Domů  /  Zadávací řízení  /  Výroba, dodávka a montáž…

Výpis systémových zpráv

Výroba, dodávka a montáž truhlářských výrobků pro objekt ÚV ČR

Systémové číslo: T002/14/V00011573
Zadavatel: Česká republika - Úřad...
Evidenční čísla zadavatele: 3525/2014-OHS

Akce se zakázkou

Zadávací lhůta

Zadávací lhůta 30.07.2014

Platební a obchodní podmínky

Smluvní podmínky smlouvu vytvoří sám zadavatel (je součástí zadávacích podmínek)
Typ smlouvy s odkazem na § a určení zákona, podle kterého se bude právní vztah řídit Smlouva o dílo, podle § 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Uchazeč vyplní žlutě označené části vzoru smlouvy a připojí požadované přílohy, tj. vyplněnou tabulku přílohy č. 2 - Cenová kalkulace (samostatná příloha této výzvy). V případě, že uchazeč hodlá uplatnit zvýhodnění dodavatelů zaměstnávajících osoby se zdravotním postižením, připojí přílohou podepsaný návrh Dohody o poskytnutí náhradního plnění a potvrzení o něm (příloha č. 4, součást vzoru smlouvy).

Zeleně označené části příloh výzvy obsahují instrukce pro uchazeče.

Návrh smlouvy musí být podepsán. Návrh smlouvy buď uchazeč podepíše uznávaným elektronickým podpisem a připojí ho jako přílohu nabídky, nebo jej podepíše ručně a podepsaný dokument naskenuje a připojí jako přílohu nabídky.

Uchazeč je v rámci součinnosti před uzavřením smlouvy povinen předložit zadavateli ke schválení odstín laku, který bude použit pro lakování repasovaných zárubní dveří.


V případě, že uchazeč v zadávacím řízení uplatňuje zvýhodnění dodavatelů zaměstnávajících osoby se zdravotním postižením, bude podmínkou uzavření smlouvy (formou objednávky) uzavření Dohody o poskytnutí náhradního plnění a potvrzení o něm (dále jen "Dohoda o poskytnutí náhradního plnění").

Návrh Dohody o poskytnutí náhradního plnění buď uchazeč podepíše uznávaným elektronickým podpisem a připojí ho jako přílohu nabídky, nebo jej podepíše ručně a podepsaný dokument naskenuje a připojí jako přílohu nabídky. Návrh Dohody o poskytnutí náhradního plnění musí být podepsán.

Předložení nepodepsaného návrhu Dohody o poskytnutí náhradního plnění uchazeče, který v zadávacím řízení uplatňuje zvýhodnění dodavatelů zaměstnávajících osoby se zdravotním postižením, bude mít za následek neuznání zvýhodnění.

Neuzavření Dohody o poskytnutí náhradního plnění, v případě, že uchazeč uplatňoval zvýhodnění dodavatelů zaměstnávajících osoby se zdravotním postižením, bude považováno za neposkytnutí součinnosti a zadavatel může oslovit dalšího uchazeče v pořadí.

Přílohy požadované v návrhu Dohody o poskytnutí náhradního plnění může uchazeč předložit zadavateli až v rámci součinnosti před uzavřením smlouvy.
Návrh smlouvy Vzor smlouvy

Způsob a doba podání nabídek

Termín pro nabídky 21.05.2014 10:00:00

Dodavatel podává nabídku elektronicky prostřednictvím e-tržiště.

metodická nápověda

Kontextová navigace