Domů  /  Zadávací řízení  /  Dodání hardwaru pro…  /  Odpověď na žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Výpis systémových zpráv

T03 - zobrazení formuláře

Odpověď na žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Zadavatel

Úřední název zadavatele:
Státní fond rozvoje bydlení
IČO: 70856788

Sídlo/místo podnikání:
Vinohradská 1896/46
12000  Praha 2

Kontaktní osoba:
: Monika Žaba
: zaba.monika@sfrb.cz
: +420221771639
: Vedoucí servisního oddělení

Specifikace VZ

Název VZ: Dodání hardwaru pro segmentaci sítě SFRB
Druh zadávacího řízení: VZMR: Otevřená výzva
Druh VZ: Dodávky (zboží)
Systémové číslo: T002/19/V00056929

29.07.2019 16:03:00
detail VZ

Text odpovědi

Tímto poskytuje zadavatel dodavateli ve věci veřejné zakázky s názvem Dodání hardwaru pro segmentaci sítě SFRB vysvětlení zadávací dokumentace.

Vysvětlení zadávací dokumentace je poskytováno na základě žádosti jednoho či více dodavatelů nebo na základě rozhodnutí zadavatele.

Vysvětlení zadávací dokumentace na základě žádosti dodavatelů

Vysvětlení zadávací dokumentace poskytnuté zadavatelem na základě žádosti dodavatelů jsou uvedeny v následujícím číslovaném přehledu, přičemž jednotlivé žádosti (dotazy) jsou řazeny chronologicky tak, jak byly zadavateli doručeny.

Číslo žádosti (dotazu)
1.
Přesné znění žádosti (dotazu)
Vážení,
žádáme o vysvětlení zadávací dokumentace dle následujícího dotazu:
Dotaz č. 1:
V návrhu smlouvy zadavatel v článku 4, odst. 7 uvádí:
„Poskytovatel se zavazuje zajistit po dobu trvání záruční doby dle odst. 4 servisní podporu typu Next Bussiness Day on Site (dále jen „NBD“). Poskytování NBD je zahrnuto v celkové ceně za předmět plnění dle čl. 3 odst. 1 této Smlouvy. V rámci NBD bude do 24 hodin od odeslání oznámení vady plnění dle odst. 6 Poskytovatelem zajištěno úplné odstranění oznámené vady plnění, a to včetně předání nového HW nebo jeho části, je-li toto pro úplné odstranění vady plnění nutné."
Dodavatel shledává rozpor v požadavku na poskytování podpory NBD do 24 hodin. NBD znamená následující pracovní den. Pokud zadavatel ohlásí vadu v pátek, dodavatel odstraní vadu v pondělí, tedy ne do 24 hodin.
Dodavatel žádá o úpravu znění smlouvy tak, aby bylo zřejmé, zda požaduje úplné odstranění vady plnění následující pracovní den (NBD) nebo do 24 hodin.
Děkuji
S pozdravem
Odpověď
Na základě žádosti o vysvětlení zadávací dokumentace přistoupil Zadavatel ke změně zadávací dokumentace na tuto VZMR, a to konkrétně v čl. 4 odst. 7 Přílohy č. 1 Výzvy, kde byl odstraněn závazek Poskytovatele odstranit vady plnění v rámci NBD do 24 hod od jejich oznámení, neboť tento závazek odporuje charakteru NBD. Zadavatel uvádí, že tato zakázka byla vyhlášena mimo režim ZZVZ a předmětná změna zároveň nemůže způsobit rozšíření okruhu možných účastníků tohoto výběrového řízení, na základě čehož Zadavatel nepřistupuje k prodloužení lhůty pro podání nabídek obdobně dle § 99 odst. 2 ZZVZ. Vzhledem k tomu, že se jedná o změnu závazku ve prospěch Poskytovatele, budou účastníci, kteří již podali nabídku svou nabídkou vázáni dle části "Platební a obchodní podmínky" Výzvy s výjimkou závazku odstranit vady plnění v rámci NBD do 24 hod od jejich oznámení dle původně vyhlášeného znění čl. 4 odst. 7 Přílohy č. 1 Výzvy.

Vytvořil

Monika Žaba v.r.
Subproces: ET-010-030-060-09

Uživatelské položky

Zpráva

Název: Odpověď na žádost o vysvětlení zadávací dokumentace
Odesílatel: Státní fond podpory investic
Doručeno: 29.07.2019 16:12:45

Verze formuláře

# Vloženo Poslední změna
1 29.07.2019 16:11 Jan Červenka 29.07.2019 16:11 Jan Červenka právě zobrazena

Kontextová navigace