Domů  /  Zadávací řízení  /  Systém pro ohřev pacienta  /  Odpověď na žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Výpis systémových zpráv

T03 - zobrazení formuláře

Odpověď na žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Zadavatel

Úřední název zadavatele:
ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA
IČO: 61383082

Sídlo/místo podnikání:
U vojenské nemocnice 1200/1
16902  Praha

Kontaktní osoba:
: Irena Čamrová
: irena.camrova@uvn.cz
: 973 208 582
: referent

Specifikace VZ

Název VZ: Systém pro ohřev pacienta
Druh zadávacího řízení: VZMR: Otevřená výzva
Druh VZ: Dodávky (zboží)
Systémové číslo: T002/17/V00054481
Evidenční číslo: 6396/2017-ÚVN

23.08.2017 14:45:00
detail VZ

Text odpovědi

Tímto poskytuje zadavatel dodavateli ve věci veřejné zakázky s názvem Systém pro ohřev pacienta vysvětlení zadávací dokumentace.

Vysvětlení zadávací dokumentace je poskytováno na základě žádosti jednoho či více dodavatelů nebo na základě rozhodnutí zadavatele.

Vysvětlení zadávací dokumentace na základě žádosti dodavatelů

Vysvětlení zadávací dokumentace poskytnuté zadavatelem na základě žádosti dodavatelů jsou uvedeny v následujícím číslovaném přehledu, přičemž jednotlivé žádosti (dotazy) jsou řazeny chronologicky tak, jak byly zadavateli doručeny.

Číslo žádosti (dotazu)
2.
Přesné znění žádosti (dotazu)
Dobrý den,
Po přečtení zadávací dokumentace Vám zasíláme nasledovní dotazy?

1. Dotaz k smlouvě:

Článek VI.
Zaškolení obsluhy zařízení
7. Prodávající se zavazuje bezplatně zaškolit technické pracovníky Oddělení zdravotnické techniky ÚVN Praha k provádění výrobcem požadovaných periodických kontrol pro dodávaný model po časově neomezené období včetně dodání specifického nářadí a pomůcek při těchto kontrolách používaného. Pokud nebude vyhovovat nářadí, které UVN Praha vlastní. V takovém případě uvede cenu a periodu kalibrace specifického nářadí (testeru). Zaškolení bude provedeno měsíc před koncem reklamační doby na Oddělení zdravotnické techniky.
Dle současné legislativy smí PBTK provádět pouze osoba, která je proškolená přímo výrobcem nebo osobou autorizovanou výrobcem, další řetězení je nepřípustné, posledním článkem v tomto řetězu je nyní MDT CZ.
Akceptuje zadavatel tuto změnu?

2. Dotaz k smlouvě

Púvodní znení smlouvy je
Článek VI.
Zaškolení obsluhy zařízení
1. Prodávající se zavazuje provést bezplatně zaškolení určených pracovníků kupujícího v obsluze zařízení v souladu s požadavky stanovenými zákonem o zdravotnických prostředcích (dále jen „zaškolení obsluhy zařízení“), a to nejpozději do 2 dnů od podpisu předávacího protokolu.
2. Prodávající se dále zavazuje provádět pravidelné zaškolení obsluhy zařízení alespoň jedenkrát ročně na základě písemného požadavku kupujícího, a to v rámci reklamačního servisu bezplatně po celou reklamační dobu dle této smlouvy a poté v rámci poreklamačního servisu za úplatu ve výši dle ceníku, který tvoří přílohu č. 2 této smlouvy.

Akceptuje zadavatel nasledovní změnu?
Článek VI.
Zaškolení obsluhy zařízení
3. Prodávající se zavazuje provést bezplatně zaškolení určených pracovníků kupujícího v obsluze zařízení v souladu s požadavky stanovenými zákonem o zdravotnických prostředcích (dále jen „zaškolení obsluhy zařízení“), a to nejpozději do 2 pracovních dnů od podpisu předávacího protokolu.
4. Prodávající se dále zavazuje provádět pravidelné zaškolení obsluhy zařízení alespoň jedenkrát ročně na základě písemného požadavku kupujícího, a to bezplatně po celou záruční dobu dle této smlouvy a poté v rámci pozáručního servisu za úplatu ve výši dle ceníku, který tvoří přílohu č. 2 této smlouvy.

děkujeme
Odpověď
viz příloha

Vytvořil

Simona Šašková v.r.
Subproces: ET-010-030-060-09

Uživatelské položky

Zpráva

Název: Odpověď na žádost o vysvětlení zadávací dokumentace
Odesílatel: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE...
Doručeno: 23.08.2017 14:51:04

Verze formuláře

# Vloženo Poslední změna
1 23.08.2017 14:50 Simona Šašková 23.08.2017 14:50 Simona Šašková právě zobrazena

Kontextová navigace