Domů  /  Zadávací řízení

Výpis systémových zpráv

Název NIPEZ CPV Množství Jednotka Předp. hodnota za jednotku *
Popis Přílohy Identifikace Předp. hodnota za položku *
Parametry
Funkční celek Lounsko - Výřez nežádoucích dřevin na části vrchu Libeš
77100000-1
Zemědělské služby
77100000-1
Zemědělské služby
V rámci udržitelnosti projektu LIFE+ „Stepi Lounského středohoří“, Life 009 NAT/CZ/000363, bude proveden výřez nežádoucích dřevin na dvou plochách na části vrchu Libeš, p. p. č. 213/1 v k. ú. Želkovice u Loun.

Plocha A
Bude provedeno vyřezání zmlazení nežádoucích dřevin do 1m výšky pomocí křovinořezu na vymezené ploše 0,4775 ha. Z důvodu rozvolnění vyřezávaných dřevin, výskytu vzrostlých dřevin a míst bez vegetace (skal) je vyřezávaná plocha snížena o 40 % na 0,2865 ha. Jsou zde ztížené podmínky - velmi špatně dostupný, svažitý a kamenitý pozemek. Veškerá vyřezaná hmota bude odklizena z plochy zásahu a uložena na hromady v okolních lesních porostech.
Plocha B
Bude provedeno vyřezání nežádoucích dřevin do 3m výšky na vymezené ploše 0,3756 ha. Z důvodu rozvolnění vyřezávaných dřevin, výskytu vzrostlých dřevin a míst bez vegetace (sesuvů) je vyřezávaná plocha snížena o 40 % na 0,2254 ha. Jsou zde ztížené podmínky - velmi špatně dostupný a velmi svažitý pozemek. Veškerá vyřezaná hmota bude odklizena z plochy zásahu a uložena na hromady v okolních lesních porostech.

* Předpokládané hodnoty jsou uváděny bez DPH.

Kontextová navigace