Domů  /  Zadávací řízení

Výpis systémových zpráv

Název NIPEZ CPV Množství Jednotka Předp. hodnota za jednotku *
Popis Přílohy Identifikace Předp. hodnota za položku *
Parametry
Údržba a opravy telefonní sítě
50334110-9
Údržba telefonní sítě
50334110-9
Údržba telefonní sítě
Zadavatel poptává zajištění údržby a oprav telefonní sítě v objektech ČSSZ, opravy telefonních přístrojů, čištění telefonní ústředny a telefonních přístrojů, překládky telefonních linek, vedení technické dokumentace telefonní sítě, kontrola státních telefonních linek příchozích, odchozích i obousměrných do ústředny, hlášení oprav státních telefonních linek, kontrola provolby, změny oprávnění u příslušných telefonních linek, změny v adresáři, péče o hlasovou poštu a jiné běžné změny a práce vyplývající z provozu pobočkové telefonní ústředny SIEMENS a všech poboček telefonní sítě a údržba, seřizování a opravy matečních hodin a podružných hodin v celém objektu ČSSZ, drobné opravy místního rozhlasu a drobné opravy v oboru slaboproudu dle potřeb a požadavků.

Uchazeč bude zajišťovat i nákup potřebného materiálu k požadovaným činnostem. Nákup materiálu musí být odsouhlasen zadavatelem. Součástí díla je i zajištění následného základního úklidu, odvozu a ekologické likvidace souvisejícího odpadu. Práce budou vykonávány převážně v pracovní době zadavatele (Po až Čt 7.00 až 15.45, Pá 7.00 až 14.30 hod.) dle potřeb zadavatele.

Pro potřeby zadání této zakázky (stanovení nabídkové ceny) stanovuje předpokládanou dobu plnění 900 hodin za celou dobu zakázky. Cenu nákupů potřebného materiálu k požadovaným činnostem (včetně materiálu pomocného) stanovuje zadavatel pro potřeby zadání této zakázky pevnou částkou 5 000,-- Kč měsíčně bez DPH, tj. 45 000,- Kč bez DPH za celou dobu trvání zakázky.

* Předpokládané hodnoty jsou uváděny bez DPH.

Kontextová navigace