Domů  /  Zadávací řízení

Výpis systémových zpráv

Název NIPEZ CPV Množství Jednotka Předp. hodnota za jednotku *
Popis Přílohy Identifikace Předp. hodnota za položku *
Parametry
Úklidové a čisticí služby
90910000-9
Úklidové a čisticí služby
90910000-9
Úklidové služby
1,00 Celek 990 100,00
Předmětem této zakázky je zajištění pravidelného ekologického úklidu kanceláří a společných prostor spočívající zejména v provádění úklidových činností a zajištění dalších služeb v objektu zadavatele uvedených v příloze č. 1a ZD - Specifikace požadavků na zajištění pravidelného úklidu, v rozsahu a četnosti v příloze uvedených.

Maximální jednotková cena v Kč bez DPH za pravidelný měsíční úklid v rozsahu dle bodu 2 přílohy č. 1a – Specifikace požadavků na zajištění pravidelného úklidu je zadavatelem stanovena na 20 000,- Kč bez DPH. Překročení tohoto limitu bude považováno za nesplnění podmínek této Zadávací dokumentace (dále také ZD) a bude důvodem pro vyřazení nabídky a vyloučení účastníka z další účasti v zadávacím řízení.
Celková nabídková cena v Kč bez DPH nesmí překročit předpokládanou hodnotu VZ definovanou v bodě 3 ZD, tj. 990 100,- Kč bez DPH. Překročení tohoto limitu bude považováno za nesplnění podmínek této Zadávací dokumentace (dále také ZD) a bude důvodem pro vyřazení nabídky a vyloučení účastníka
z další účasti v zadávacím řízení.
990 100,00

* Předpokládané hodnoty jsou uváděny bez DPH.

Kontextová navigace