Domů  /  Zadávací řízení

Výpis systémových zpráv

Název NIPEZ CPV Množství Jednotka Předp. hodnota za jednotku *
Popis Přílohy Identifikace Předp. hodnota za položku *
Parametry
Náhradní zdroj
31127000-2
Pohotovostní generátory
31127000-2
Pohotovostní generátory
Zadavatel poptává dodávku a instalaci náhradního zdroje elektrické energie o výkonu 250/200 kVA/kW (standby), 227/182 kVA/kW (prime) včetně všech stavebních prací dle přiložené projektové dokumentace a výkazu výměr na pozemku č. 678/8 v k.ú. Olomouc - Město, který je v jeho vlastnictví.



Ostatní podmínky:
1. Zadavatel si vyhrazuje právo kdykoliv poptávkové řízení zrušit a nevybrat žádnou z nabídek, a to až do podpisu smlouvy.

2.Účastníci berou na vědomí, že zadavatel je povinen v souladu s § 219 ZVZ uveřejnit prostřednictvím svého elektronického nástroje GEMIN smlouvu uzavřenou na tuto veřejnou zakázku včetně celkové výše ceny za celý předmět plnění, případně zajistit zveřejnění předmětné smlouvy v systému registru smluv podle zákona 340/2015 Sb., o registru smluv.

3. Zadavatel si vyhrazuje právo na změnu nebo úpravu podmínek stanovených zadávací dokumentací, a to buď na základě žádosti účastníků o vyjasnění výzvy k podání nabídek, nebo z vlastního podnětu. Změnu obsahu výzvy zadavatel oznámí všem účastníkům prostřednictvím elektronického nástroje GEMIN.

4. Při nesplnění podmínek tohoto poptávkového řízení si zadavatel vyhrazuje právo nabídku účastníka nezahrnout do hodnocení nabídek.

5. Zadavatel nabídky, ani jejich části účastníkům nevrací.

6. Variantní řešení nabídky se nepřipouští.

7. Účastníci poptávkového řízení nemají právo na náhradu nákladů spojenou s účastí v tomto řízení.

8. Toto poptávkové řízení se řídí dle zákona o veřejných zakázkách jen v případě, kdy to zákon vysloveně stanoví nebo je to uvedeno v této výzvě.

9. Pokud vítězný účastník do deseti kalendářních dnů od výzvy k podpisu smlouvy o dílo smlouvu nepodepíše, zadavatel je oprávněn jej ze soutěže vyloučit a nabídnout smlouvu k podpisu v pořadí následujícímu účastníkovi.

10. Zadavatel účastníkům vzhledem k specifickému charakteru pracoviště důrazně doporučuje prohlídku místa plnění.

11. Zadavatel neposkytuje zálohu na prováděné práce.

12. Zadavatel upozorňuje, že zakázka musí být ukončena nejpozději do 1.11.2017

13. Zadavatel nepřipouští plnění hlavní stavební činnosti subdodavatelem.

14. Zadavatel připouští odchylku 5% od výše uvedených hodnot dieselgenerátoru.



* Předpokládané hodnoty jsou uváděny bez DPH.

Kontextová navigace