Domů  /  Zadávací řízení

Výpis systémových zpráv

Název NIPEZ CPV Množství Jednotka Předp. hodnota za jednotku *
Popis Přílohy Identifikace Předp. hodnota za položku *
Parametry
vzdělávání a školení
80000000-4
Vzdělávání a školení
80000000-4
Vzdělávání a školení
8,00 kurz
Předmětem VZ je realizace osmi jednodenních vzdělávacích kurzů, každý v rozsahu min. 6 vyučovacích hodin na téma „Úvod do problematiky sociálních dávek" pro maximálně 150 účastníků (maximálně 15 - 20 účastníků v jednom běhu). Předpokládanými místy konání jsou: Praha (2x), Olomouc (1x), Brno (1x), Ostrava (1x), Pardubice (1x), Teplice (1x), Písek (1x).
Minimální požadovaný obsah kurzu:

• právní úprava sociálních dávek
• vysvětlení základních pojmů k dané problematice
• druhy nepojistných sociálních dávek vyplácených ÚP ČR
• příklady jejich výpočtu

Zadavatel požaduje poskytnutí studijních materiálů pro všechny účastníky kurzu v minimálním rozsahu 6 stran A4 (může být nahrazeno prezentací v odpovídajícím rozsahu).

Předpokládaný termín realizace kurzů je stanoven na období srpen až prosinec 2017, jednotlivé termíny budou upřesněny po dohodě s vítězným dodavatelem.

Další požadavky na plnění: součástí plnění musí být dodávka osvědčení o absolvování akreditovaného kurzu všem účastníkům a předání kopií závěrečných hodnocení od účastníků kurzu jako nedílnou součást plnění, kdy až po dodání osvědčení je možné uhradit fakturu. Kurz musí mít akreditaci MPSV ČR pro vzdělávání sociálních pracovníků platnou po celou dobu realizace kurzů. Výuka musí být vedena v českém jazyce, stejně tak i materiály pro účastníky kurzu. Lektor/ři musí být VŠ vzdělaní odborníci s prokazatelnou lektorskou činností. Dodavatel musí nabídnout minimálně 2 termíny v srpnu a vždy 4 termíny v těchto měsících: září, říjen, listopad a prosinec 2017 v pracovních dnech a v čase 9:00 - 17:00, ze kterých bude vybráno 8 pro realizaci.


* Předpokládané hodnoty jsou uváděny bez DPH.

Kontextová navigace