Domů  /  Zadávací řízení

Výpis systémových zpráv

Název NIPEZ CPV Množství Jednotka Předp. hodnota za jednotku *
Popis Přílohy Identifikace Předp. hodnota za položku *
Parametry
Provádění pravidelných revizí el. zařízení a hromosvodů v objektech Krajského ředitelství policie hl. m. Prahy
31600000-2
Elektrické zařízení a přístroje
31600000-2
Elektrické zařízení a přístroje
1,00 Různé
Popis předmětu plnění:
Jedná se o provádění pravidelných revizí el. zařízení a hromosvodů podle ČSN 331500, ČSN341390, ČSN EN 62305 v objektech Krajského ředitelství policie hl. m. Prahy v roce 2017.
Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky:
Příloha č. 1 – Soupis objektů KŘP hl. m. Prahy s vymezením obsahu požadované revize; tato příloha musí být uchazečem doplněna o cenový údaj (cena bez DPH a cena s DPH musí být doplněna po objektech ve všech řádcích, v rekapitulaci musí být obsažena celková nabídková cena bez DPH i celková nabídková cena s DPH = součet všech řádků daného sloupce; samostatně vyčísleno musí být celkově DPH jako součet všech DPH za revize na jednotlivých specifikovaných objektech; celý soupis musí uchazeč opatřit datem, razítkem a podpisem.
Všechny uvedené položky musí být kalkulovány včetně všech nezbytných nákladů na vypracování a předání příslušné revizní zprávy (úkony revizního technika, doprava, použití a opotřebení diagnostického zařízení – měřáky, pomocné práce a kompletační činnost)!
Příloha č. 2 – Revizní zprávy stávající (pořadové číslo bylo zachováno podle přílohy č. 1 - Specifikační a cenová tabulka).
Dále viz zadávací dokumentace - výzva k podání nabídek včetně příloh.

* Předpokládané hodnoty jsou uváděny bez DPH.

Kontextová navigace