Domů  /  Zadávací řízení

Výpis systémových zpráv

Název NIPEZ CPV Množství Jednotka Předp. hodnota za jednotku *
Popis Přílohy Identifikace Předp. hodnota za položku *
Parametry
Dodání přileb ProTec Ace Wake pro výkonné útvary Krajského ředitelství policie hl. m. Prahy
18444200-5
Bezpečnostní přilby
18444200-5
Bezpečnostní přilby
136,00 Kus
Popis přileb ProTec Ace Wake a technické podmínky:
Zadavatel požaduje 136 ks přileb ProTec Ace Wake – černé barvy. Přilba musí být vyrobena z kvalitního tvrzeného materiálu, který bude chránit uživatele, musí obsahovat ProTec "Full Surround Fit System" dual-density. Interiér přilby musí být dvoustupňový a vnitřní pěnová vložka přilby musí být schopna se přizpůsobit tvaru hlavy uživatele. Přílba dále musí obsahovat zadní Head-Loc Fit System", který umožní její přizpůsobení tak, aby seděla pohodlně na hlavě uživatele. Přilba musí disponovat odnímatelnými bočními pohárky a chránit ušní bubínky. ProTec Ace Wake přilba musí splňovat certifikaci podle CE EN 1385 bezpečnostní normy. Uchazeč uvede název a adresu výrobce přileb (ne dodavatele).
Záruční doba: Požaduje se záruční doba na přilbu v délce 24 měsíců ode dne dodání. Uchazeč musí garantovat tuto záruční dobu.

SPECIFICKÉ POŽADAVKY
Uchazeč v rámci nabídky předloží jednu přilbu ProTec Ace Wake – černé barvy dle této specifikace jako soutěžní vzorek.

Vzorek bude doručen před termínem a nebo v termínu pro podání nabídek poštou, na adresu Odbor veřejných zakázek, P.O.BOX. 122,110 01 Praha 1 , nebo osobně na adresu Odbor veřejných zakázek Krajského ředitelství policie hl.m.Prahy, Bartolomějská 306/7 tel: z vrátnice 974 823 262-3, v pracovní době od 08,00 hod do 13,00 hod. Uchazeč rovněž předloží zadavateli prohlášení, že přilba splňuje podmínky podle CE EN 1385 bezpečnostní normy. Uchazeč bere na vědomí, že soutěžní vzorek bude v rámci činnosti komise pro posouzení a hodnocení nabídek použit v rozsahu posuzovaných vlastností k posouzení jednotlivými zástupci uživatelů (členy komise, případně i přizvanými odborníky).
V rámci posouzení nabídek ověří hodnotící komise (případně i přizvaní odborníci) na každém soutěžním vzorku v nabídce deklarované splnění všech požadavků zadávací dokumentace.
Do dalšího hodnocení nabídek (podle hodnotícího kriteria „nabídková cena v Kč s DPH“) postoupí pouze nabídky těch uchazečů, u kterých nebude v rámci praktického posouzení předložených vzorků zjištěno nesplnění požadavků, které jsou uvedeny v zadávací dokumentaci a které tedy budou shledány vyhovujícími požadavkům na výkon služby.
Zadavatel z důvodu bezpečnosti a anonymity hodnocení nepřipouští účast zástupců jednotlivých uchazečů při posuzování předložených vzorků.

ZPŮSOB POŽADOVANÉ KONTROLY JAKOSTI
Při přejímce v místě dodání (plnění) bude kupující provádět vizuální kontrolu úplnosti dodávky, kvality materiálu a provedení dle této specifikace. Ve sporných případech bude požadované provedení posuzováno dle uchazečem předloženého soutěžního vzorku.
Vrácení dodávky:
V případě, že kupující vrátí celou dodávku jako nevyhovující, zavazuje se prodávající provést náhradní plnění v termínu do 30 dnů od vrácení dodávky. V rámci náhradního plnění budou dodány přilby nové, splňující všechny požadované parametry zadání, v množství dle původního požadavku.

K zapracování do zadávací dokumentace:
Uchazeč v nabídce uvede nabídkovou cenu za jeden kus přilby ProTec Ace Wake s DPH a bez DPH.

* Předpokládané hodnoty jsou uváděny bez DPH.

Kontextová navigace