Domů  /  Zadávací řízení

Výpis systémových zpráv

Název NIPEZ CPV Množství Jednotka Předp. hodnota za jednotku *
Popis Přílohy Identifikace Předp. hodnota za položku *
Parametry
Výkon technického dozoru investora při celkové sanaci 2. suterénu budovy ústředí ÚZSVM, Rašínovo nábř. 390/42, Praha 2
71322100-2
Rozpočtování pro stavebně inženýrské práce
71322100-2
Stavební dozor pro stavebně inženýrské práce
Dodavatel dílo provede:
a) Dodavatel se zavazuje obstarat pro ÚZSVM jako investora a stavebníka výkon technického dozoru (dále jen „TD“) při provádění díla vedeného ÚZSVM pod názvem „Celková sanace 2. suterénu budovy ústředí ÚZSVM, Rašínovo nábř. 390/42, Praha 2“ (dále jen „dílo“), včetně zajištění souvisejících činností a odborné technické pomoci při péči o kvalitní, včasné a hospodárné provádění všech prací a dodávek, a to až do odstranění všech vad a nedodělků ze strany zhotovitele díla.
b) Plně v souladu s „Dokumentací pro provedení stavby“, zhotovené projektantem Ing. Tomášem Lebedou, Terronská 72, Praha 6, která tvoří přílohu této žádosti.
c) V souladu s podmínkami stavebního povolení.
d) Podle stanovisek dotčených orgánů státní správy a ostatních subjektů.
e) V souladu se standardy a platnými právními předpisy, technickými a odbornými normami (včetně doporučených), správnou praxí v oboru stavebnictví a technologickými postupy.

Objekt ÚZSVM je nemovitou kulturní památkou zapsanou v Ústředním seznamu kulturních památek pod č. rejst. 40129/1-1241 a je třeba postupovat v souladu se zákonem č.20/1987 Sb., o státní památkové péči, ve znění pozdějších předpisů.
V nabídce musí být uvedeny identifikační údaje uchazeče. Nabídka musí obsahovat návrh smlouvy podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. Součástí nabídky musí být rovněž další dokumenty požadované zákonem či zadavatelem. Součástí nabídky musí být rovněž doklady a informace prokazující splnění kvalifikace.
Je-li zadavatelem v zadávacích podmínkách nebo zákonem vyžadováno prohlášení či čestné prohlášení, musí být podepsáno osobou oprávněnou jednat jménem uchazeče či za uchazeče. V případě, že osoba oprávněná jednat jménem uchazeče či za uchazeče pověří jednáním či podpisem jinou osobu, musí být (kromě požadovaného prohlášení či čestného prohlášení) součástí nabídky oprávnění (zmocnění) pro tuto jinou osobu s jednoznačně vymezeným rozsahem oprávnění (zmocnění).


* Předpokládané hodnoty jsou uváděny bez DPH.

Kontextová navigace