Domů  /  Zadávací řízení

Výpis systémových zpráv

Název NIPEZ CPV Množství Jednotka Předp. hodnota za jednotku *
Popis Přílohy Identifikace Předp. hodnota za položku *
Parametry
přívěsy
34223300-9
Přívěsy
34223300-9
Přívěsy
Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je uvedena v Technické specifikaci, která tvoří Přílohu č. 1 zadávacích podmínek. Návěsy, včetně výbavy, musí být nové, tzn., že kupující musí být jejich prvním vlastníkem z hlediska registrace, a to jak v rámci ČR, tak i EU. Návěsy, včetně výbavy, musí být plně funkční a musí splňovat veškeré podmínky stanovené zákony, vyhláškami a směrnicemi platnými v České republice a EU pro jejich řádné provozování a užívání v České republice, a to za podmínek sjednaných ve znění Kupní smlouvy, která je součástí této zadávací dokumentace. Technické parametry uvedené v Příloze č. 1 ve sloupci č. 1 „Základní technické parametry“ a ve sloupci č. 2 „Požadovaná úroveň parametrů“ jsou pro uchazeče závazné. Uchazeč sloupce č. 1 a č. 2 nechá beze změny. Uchazeč je povinen v této technické specifikaci vyplnit pouze sloupec č. 3 „Hodnota parametrů dodávky“, kde uvede skutečné parametry pro každé jednotlivé nabízené zboží (Případně konkrétní číselnou hodnotu). Zadavatel požaduje, aby uchazečem vyplněné hodnoty parametrů dodávky v Příloze č. 1 Kupní smlouvy byly hodnotami z výroby, tzn. hodnoty dané výrobcem nikoliv po provedení jakýchkoliv úprav. Uchazeč vyplní Přílohu č. 2 servisní střediska – přesná adresa, provozní doba a kontakty, která také tvoří přílohu kupní smlouvy. Nabídková cena bude také uvedena v Krycím listu, který tvoří Přílohu č. 3 zadávacích podmínek. Vyplněná Technická specifikace, servisní střediska a oceněný Krycí list, každý jednotlivě podepsaný osobou oprávněnou ve formátu “pdf“ budou nedílnou součástí nabídky. Zadavatel požaduje, aby součástí nabídky byla kupní smlouva, podepsaná osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče opatřená elektronickým podpisem nebo naskenovaná verze - formát pdf. (včetně všech samostatně podepsaných příloh). Bude-li podepsána osobou jinou, než k tomu oprávněnou dle zápisu v obchodním rejstříku, či podnikatelem fyzickou osobou, bude součástí nabídky zmocňovací listina, ve které bude uveden rozsah jejího oprávnění jednat a podepisovat jménem či za uchazeče (zhotovitele).
Jako kupní smlouva bude použito znění smlouvy přiložené k těmto zadávacím podmínkám, přičemž v tomto znění zhotovitel pouze doplní na barevně vyznačených místech požadované údaje.
Zadavatel si vyhrazuje právo vyžádat si další doplňující údaje, právo na změnu podmínek veřejné zakázky, zrušení zadání veřejné zakázky, případně neuzavřít smlouvu s uchazečem.

* Předpokládané hodnoty jsou uváděny bez DPH.

Kontextová navigace