Domů  /  Zadávací řízení

Výpis systémových zpráv

Název NIPEZ CPV Množství Jednotka Předp. hodnota za jednotku *
Popis Přílohy Identifikace Předp. hodnota za položku *
Parametry
Bezpečnostní služby
79710000-4
Bezpečnostní služby
79710000-4
Bezpečnostní služby
Předmětem vlastního plnění je provádění fyzické ostrahy majetku za podmínek stanovených smlouvou, a to v objektech stanovených v Článku II. Předmět smlouvy v bodě 2.2. Smlouvy o fyzické ostraze majetku.
Nabídková cena musí být předložena uchazečem za řádné plnění celého předmětu veřejné zakázky, a musí obsahovat veškeré náklady a výdaje poskytovatele za řádné plnění smlouvy v místě plnění.
Nabídková cena bude uvedena v členění dle bodu 3.1 smlouvy.
Uchazeč rozepíše v bodě 3.1 celkovou nabídkovou cenu, tak aby bylo zřejmé, kolik bude účtovat za každý jednotlivý měsíc v každém jednotlivém objektu. Tzn., že u každého z objektů bude uvedena cena za 1 kalendářní měsíc za daný objekt a cena za 24 měsíců za daný objekt. Cena celkem (cena za provádění smluvních činností) bude tedy cenou výslednou za součet cen za každý jednotlivý objekt za 24 měsíců.
Zadavatel požaduje, aby součástí nabídky byla smlouva o fyzické ostraze majetku, podepsaná osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče opatřená elektronickým podpisem nebo naskenovaná verze - formát .pdf. Bude-li podepsána osobou jinou, než k tomu oprávněnou dle zápisu v obchodním rejstříku, či podnikatelem fyzickou osobou, bude součástí nabídky zmocňovací listina, ve které bude uveden rozsah jejího oprávnění jednat a podepisovat jménem či za uchazeče (zhotovitele).
Jako smlouva o fyzické ostraze majetku bude použito znění smlouvy přiložené k těmto zadávacím podmínkám, přičemž v tomto znění zhotovitel pouze doplní na barevně vyznačených místech požadované údaje.

* Předpokládané hodnoty jsou uváděny bez DPH.

Kontextová navigace