Domů  /  Zadávací řízení

Výpis systémových zpráv

Název NIPEZ CPV Množství Jednotka Předp. hodnota za jednotku *
Popis Přílohy Identifikace Předp. hodnota za položku *
Parametry
Sekačky
16310000-1
Sekačky
16310000-1
Sekačky
Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je uvedena v Technické specifikaci, která tvoří Přílohu č. 1 zadávacích podmínek.
Technické parametry uvedené v Příloze č. 1 ve sloupci č. 1 „Základní technické parametry“ a ve sloupci č. 2 „Požadovaná úroveň parametrů“ jsou pro uchazeče závazné. Uchazeč sloupce č. 1 a č. 2 nechá beze změny. Uchazeč je povinen v této technické specifikaci vyplnit pouze sloupec č. 3 „Hodnota parametrů dodávky“, kde uvede skutečné parametry pro každé jednotlivé nabízené zboží.
Uchazeč vyplní Přílohu č. 2 servisní střediska – přesná adresa, provozní doba a kontakty, která také tvoří přílohu kupní smlouvy. Nabídková cena bude také uvedena v Krycím listu, který tvoří Přílohu č. 3 zadávacích podmínek. Vyplněná Technická specifikace, servisní střediska a oceněný Krycí list ve formátu *.xls budou nedílnou součástí nabídky.
Zadavatel požaduje, aby součástí nabídky byla kupní smlouva, podepsaná osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče opatřená elektronickým podpisem nebo naskenovaná verze - formát .pdf. Bude-li podepsána osobou jinou, než k tomu oprávněnou dle zápisu v obchodním rejstříku, či podnikatelem fyzickou osobou, bude součástí nabídky zmocňovací listina, ve které bude uveden rozsah jejího oprávnění jednat a podepisovat jménem či za uchazeče (zhotovitele).
Jako kupní smlouva bude použito znění smlouvy přiložené k těmto zadávacím podmínkám, přičemž v tomto znění zhotovitel pouze doplní na barevně vyznačených místech požadované údaje.

* Předpokládané hodnoty jsou uváděny bez DPH.

Kontextová navigace