Domů  /  Zadávací řízení

Výpis systémových zpráv

Název NIPEZ CPV Množství Jednotka Předp. hodnota za jednotku *
Popis Přílohy Identifikace Předp. hodnota za položku *
Parametry
Studie proveditelnosti "Automatizace vyjadřovacího procesu"
72266000-7
Poradenství v oblasti programového vybavení
72266000-7
Poradenství v oblasti programového vybavení
1,00 ks 150 000,00
Zhotovitel zpracuje:
1. Analýzu stávajících procesů komunikace s veřejností, zpracování vyjádření, stanovisek a souvisejících požadavků ve vazbě na organizační strukturu, počty žádostí, apod. Zpracování návrhu nových procesů se zohledněním postupného zvyšování míry automatizace jejich náběru (přijímání) a zpracování se zaměřením na elektronickou komunikaci s veřejností.
2. Analýzu stávající datové základny využívané při zpracování vyjádření, stanovisek apod., se zaměřením na kvalitu a úplnost dat tak, aby bylo možné navrhnout optimální míru automatizace a elektronické komunikace.
3. Odhad procentuálního množství dokumentů, které bude možné vyřídit automaticky.
4. Návrh IT systémového zajištění, analýza stávajícího IT prostředí a navržení způsobu začlenění systému do IT architektury Povodí Labe, státní podnik (spisová služba, GIS apod.). Bude kladen důraz na návrh IT architektury založené na standardních a ověřených SW produktech.
5. Návrh harmonogramu implementace a kroků ve střednědobém horizontu (2–3 roky). K jednotlivým krokům bude zpracován odhad nákladů. Zároveň bude zpracována analýza rizik a návrh opatření, tak aby byla minimalizována rizika implementace projektu.
150 000,00

* Předpokládané hodnoty jsou uváděny bez DPH.

Kontextová navigace