Domů  /  Zadávací řízení

Výpis systémových zpráv

Název NIPEZ CPV Množství Jednotka Předp. hodnota za jednotku *
Popis Přílohy Identifikace Předp. hodnota za položku *
Parametry
Úprava služby TCTV 112
64227000-3
Integrované telekomunikační služby
64227000-3
Integrované telekomunikační služby
1,00 Kus
Požadavky na zákaznické řešení
Za účelem možnosti zajistit ostrý provoz ve stávajícím systému TCTV112 a současně testování a pilotní provoz nových systémů (nový IS OŘ HZS, hybridní varianta NIS IZS), požaduje HZS Olomouc zprovoznění 6 pracovišť pro příjem 112 a 150 v nové budově HZS Olomouckého kraje, Schweitzerova 91, Olomouc.
Je požadováno, aby jedna část technologie dispečerských pracovišť (PC) byla instalována v nové technologické místnosti a druhá část technologie dispečerských pracovišť (monitory, klávesnice, myš, dispečerský telefon) byla instalována v novém dispečerském sále.
Je požadováno připojení (data a hlas) nově vybudovaných dispečerských pracovišť v nové budově ke stávající technologii v technologické místnosti ve staré budově tak, aby příjem a odbavování tísňových volání na 112 a 150 (poskytování služby TCTV112 ze strany O2) mohlo probíhat jak na stávajících 6i dispečerských pracovištích ve staré budově, tak na nových 6 dispečerských pracovištích v nové budově.
Dále je požadováno, aby použité monitory svým vzhledem (rozměry, rámeček) v maximální míře korespondovaly s monitory pro systém OŘ, umístěnými na témže sále.
Po spuštění ostrého provozu nových systémů v nové budově, budou stávající pracoviště ve staré budově zrušena a služba TCTV112 pro HZS Olomouckého kraje bude ze strany O2 poskytována již pouze na pracovištích, vybudovaných dle výše uvedených požadavků v nové budově.

* Předpokládané hodnoty jsou uváděny bez DPH.

Kontextová navigace