Domů  /  Zadávací řízení

Výpis systémových zpráv

Název NIPEZ CPV Množství Jednotka Předp. hodnota za jednotku *
Popis Přílohy Identifikace Předp. hodnota za položku *
Parametry
Nákup prostředků ICT
30200000-1
Počítače
30200000-1
Počítače
Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je uvedena v soupisu dodávek, který tvoří přílohu zadávacích podmínek. Uvedené parametry jednotlivých požadovaných zařízení uvedených v příloze č. 1 – Soupis dodávek jsou minimálně přípustné a dodaná zařízení mohou disponovat parametry shodnými nebo vyššími. Nabídková cena musí být stanovena na základě ocenění položek uvedených v tomto soupisu dodávek. Uchazeč ocení veškeré jednotlivé položky uvedené v soupisu dodávek, a to bez úprav a změn textů a řazení položek. Uchazeč je povinen v tomto soupisu dodávek vyplnit rovněž sloupce "part number" a „garantovaná záruka“. Oceněný soupis dodávek ve formátu *.xls bude nedílnou součástí nabídky.

Zadavatel požaduje, aby součástí nabídky byla rovněž kupní smlouva podepsaná osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče (opatřená elektronickým podpisem nebo v naskenované verzi - formát *.pdf). Bude-li podepsána osobou jinou, než k tomu oprávněnou dle zápisu v obchodním rejstříku, či podnikatelem fyzickou osobou, bude součástí nabídky zmocňovací listina, ve které bude uveden rozsah jejího oprávnění jednat a podepisovat jménem či za uchazeče (zhotovitele).
Jako znění kupní smlouvy bude použito znění smlouvy přiložené k těmto zadávacím podmínkám, přičemž v tomto znění zhotovitel pouze doplní na barevně vyznačených místech požadované údaje. Součástí nabídky musí být také tato (vyplněná) kupní smlouva v elektronické podobě (ve formátu *.doc), bez podpisu oprávněnou osobou.

* Předpokládané hodnoty jsou uváděny bez DPH.

Kontextová navigace